HomeΚΡΗΤΗΣτο Μαλεβίζι ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Μάξιμος Σενετάκης

Στο Μαλεβίζι ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Μάξιμος Σενετάκης

Επίσκεψη με... νόημα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

 

Τη στήριξη του στα αιτήματα του Δήμου Μαλεβιζίου εξέφρασε ο βουλευτής Ηρακλείου της Νέας Δημοκρατίας Μάξιμος Σενετάκης κατά την επίσκεψη του στο Δημαρχείο.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας ενημέρωσε εκτενώς τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας για τον αναπτυξιακό σχεδιασμό του δήμου όσο και για θέματα  που είναι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος της δημοτικής αρχής.

Όπως η εξαίρεση της χερσαίας ζώνης των Λινοπεραμάτων από τον διαγωνισμό για την παραχώρηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου αλλά και οι προτάσεις που έχει καταθέσει ο Δήμος Μαλεβιζίου στο πρόγραμμα Αντώνης Τρίτσης ύψους 18,5 εκατομμυρίων ευρώ.

Από την πλευρά του ο κ Μάξιμος Σενετάκης δήλωσε πως είναι στο πλευρό του Δήμου για το θέμα της εξαίρεσης της χερσαίας ζώνης των Λινοπεραμάτων και παράλληλα πως θα συνδράμει ώστε σύντομα να υπάρξουν οι εγκρίσεις για τα έργα που μπορούν να ενταχθούν στο πρόγραμμα Αντώνης Τρίτσης.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου και συμμετείχαν ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σπύρος Καλλέργης, οι αντιδήμαρχοι Νίκη Ζερβού, Χρύσα Λυρώνη – Πάγκαλου, Γρηγόρης Φασουλάκης, Γιώργος Πετούσης, Χαράλαμπος Κουτσογιάννης, Γρηγόρης Περυσινάκης, Μιχάλης Αλμπαντάκης, ο πρόεδρος της ο αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑ Μαλεβιζίου Τάσος Λιαδάκης και Γιάννης Βάμβουκας.

Διαφήμιση
Διαφήμιση