HomeΚΡΗΤΗΑσφαλτοστρώσεις σε υποδομές στο Κολυμπάρι

Ασφαλτοστρώσεις σε υποδομές στο Κολυμπάρι

Στον δήμο Πλατανιά

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Δήμος Πλατανιά συνεχίζοντας τις παρεμβάσεις του σε τμήματα δημοτικής  οδοποιίας, πραγματοποίησε τις προηγούμενες μέρες και νέες ασφαλτοστρώσεις, στην Κοινότητα  Κολυμβαρίου.

Οι εργασίες περιελάμβαναν απόξεση και αφαίρεση του παλιού ασφαλτικού, τοποθέτηση νέας υπόβασης και νέου ασφαλτοτάπητα.

Οι παραπάνω παρεμβάσεις με την κατασκευή νέου ασφαλτοτάπητα έρχονται να προστεθούν σε μια σειρά παρεμβάσεων στην δημοτική οδοποιία του Δήμου, που πραγματοποιήθηκαν το τελευταίο διάστημα.

Με την ολοκλήρωση  των παρεμβάσεων σε πολλά τμήματα της οδοποιίας του δήμου Πλατανιά, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν μετά από διεκδίκηση του Δήμου προς τον ΑΔΜΗΕ  ως αντισταθμιστικά οφέλη από την όχληση που υπήρξε από τις εργασίες της διέλευσης του καλωδίου της μεταφοράς  ηλεκτρικής ενέργειας από την Ηπειρωτική Ελλάδα, ο Δήμαρχος Πλατανιά κ. Ιωάννης Μαλανδράκης, απέστειλε ευχαριστήρια επιστολή προς τον Πρόεδρο και διευθύνοντα  Σύμβουλο κ. Μ. Μανουσάκη,  αλλά και στους εργολάβους για την κατασκευή των έργων.

Τέλος υπενθύμισε την εκκρεμότητα που μένει να υλοποιηθεί για την υπογειοποίηση   του δικτύου μεταφοράς ενέργειας στην Κοινότητα του Πλατανιά.

Διαφήμιση
Διαφήμιση