HomeHL-SportsΟΦΗ: Η στάση και οι κινήσεις της ΠΑΕ μετά τη διαιτησία του Φωτιά στην Τούμπα

ΟΦΗ: Η στάση και οι κινήσεις της ΠΑΕ μετά τη διαιτησία του Φωτιά στην Τούμπα

Οι Κρητικοί δεν προτίθενται να εκδώσουν ανακοίνωση για τα όσα συνέβησαν στην Τούμπα αλλά έχουν ήδη απευθυνθεί στα αρμόδια όργανα.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η ηρεμία είναι πλέον το ζητούμενο στον ΟΦΗ, όχι λόγω της χθεσινής  ήττας που γνώρισε η ομάδα στην Τούμπα, αλλά για τον τρόπο που ήρθε το 3-0 από τον ΠΑΟΚ και τις αποφάσεις του ρέφερι Φωτιά.

Στο Ηράκλειο «βράζουν» ακόμη, όμως κατά μία πηγή δεν προτίθενται να εκδώσουν κάποια ανακοίνωση ή να υπάρξει άλλη επίσημη τοποθέτηση, πλην εκείνης του Μιχάλη Μπούση που υπήρξε μέσω των social media.

Ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι στο Ηράκλειο θα μείνουν με «σταυρωμένα τα χέρια», καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν πως ήδη έχουν διαμαρτυρηθεί σε όλα τα αρμόδια όργανα για τις υποδείξεις του Φωτιά, ενώ και στο μέλλον θα συνεχίσουν σε ανάλογο τέμπο.

Πάντως δεν επιθυμούν να εισέλθουν σε ένα κρέσεντο ανακοινώσεων διαμαρτυρίας που θα «δυναμιτίσουν» το κλίμα, μόνο και μόνο για επικοινωνιακούς λόγους.

Στο «Γεντί Κουλέ» φαίνεται πως θα προχωρήσουν σε σχετικές ουσιαστικές κινήσεις, όπως λέγεται, χωρίς να μπουν σε διαδικασία να τις δημοσιοποίησουν μόνο και μόνο για να ικανοποιηθεί το «κοινό αίσθημα».

Διαφήμιση
Διαφήμιση