HomeΕΛΛΑΔΑΤζώρτζης Μονογυιός: Με πόσα χιλιόμετρα έτρεχε η Ferrari

Τζώρτζης Μονογυιός: Με πόσα χιλιόμετρα έτρεχε η Ferrari

Τι εκτιμά εμπειρογνώμονας

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το φρικτό τροχαίο στη Βούλα όπου έχασε τη ζωή του ο Τζώρτζης Μονογυιός αναφέρθηκε ο εμπειρογνώμονας Παναγιώτης Μαδιάς.

Ο γνωστός εμπειρογνώμονας τροχαίων δυστυχημάτων, μιλώντας στην εκπομπή “ΕΡΤ Σαββατοκύριακο”, αναλύει τα δεδομένα του δυστυχήματος, αναζητώντας τα αίτια που οδήγησαν στον θάνατο του οδηγού της Ferrari.

“Mετά τη στροφή που πήρε με επιτυχία η Ferrari και με ταχύτητα 90-100χλμ, μπήκε σε μία ευθεία και μετά έγινε η πρόσκρουση σε δέντρο. Με βάση τις ζημιές στο αυτοκίνητο, αλλά και στον κορμό του δέντρου, δεν πρέπει να ήταν πάνω από 75χλμ την ώρα η ταχύτητα του αυτοκινήτου, ενώ δεν υπήρχαν ίχνη τροχοπέδησης ή πλάγιας ολίσθησης στο οδόστρωμα. Ευελπιστώ όταν γίνει καλά η σύζυγος του θύματος ή όταν προσκομιστεί υλικό βίντεο να απαντηθούν τα ερωτήματα” υποστήριξε.

Επίσης αναφέρθηκε σε παρόμοιο περιστατικό που συνέβη με ίδιο τύπο αυτοκινήτου στην Ολλανδία και χτύπησε σε δένδρο καθώς και σε σημείο που ήταν κοντά στις δεξαμενές καυσίμων χωρίς τα ίδια αποτελέσματα.

Ο Παναγιώτης Μαδιάς αναρωτήθηκε επιπλέον αν είχαν απενεργοποιηθεί από τον οδηγό συστήματα ασφαλείας του αυτοκινήτου.

enikos.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση