HomeHL-9Δείτε τις προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος για την προσεχή βδομάδα

Δείτε τις προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος για την προσεχή βδομάδα

Στο νομό Ηρακλείου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αρκετές αναμένεται να είναι από σήμερα και καθ’ όλη τη διάρκεια της βδομάδας οι διακοπές ρεύματος στο νομό Ηρακλείου.

Συνεργεία της ΔΕΔΔΗΕ θα πραγματοποιήσουν διάφορες εργασίες και αναμένεται για κάποιο χρονικό διάστημα να διακοπεί η ηλεκτροδότηση.

Δείτε αναλυτικά τις προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος:

Κυριακή 16 Ιανουαρίου:

Από τις 8 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα: Δήμος Ηρακλείου: Στη Θέρισσο, τμηματικά στην οδό Κονδυλάκη από τη λεωφ.Θερίσσου μέχρι την οδό Θενών και στις οδούς Βάρνης, Αντιοχείας, Φιλιππουπόλεως, Στενημάχου, Παυσανίου, Ισμήνης .Στη λεωφ.Μίνωος από την οδό Στεργιογιάννη μέχρι την οδό Κ.Βάρναλη, Αστερουσίων από την οδό Λασαίας μέχρι την οδό Κονδυλάκη, Ψυλλάκη από την οδό Κουρέντη μέχρι την οδό Κονδυλάκη, Ριζηνίας, και Αυλώνος από την οδό Λασαίας μέχρι την οδό Κονδυλάκη, Μελ.Μερκούρη από την οδό Στεργιογιάννη μέχρι την οδό Κονδυλάκη, Γ.Γεννηματά από την οδό Στεφ.Νικολαϊδη μέχρι την οδό Θενών, Θενών από την οδό Γ.Γεννηματά μέχρι την οδό Πυράνθου.

Δευτέρα 17 Ιανουαρίου:

Από τις 8 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Χερσονήσου: Στα Μάλλια, στον κεντρικό δρόμο στην έξοδο των Μαλλίων, και στο Αγ.Πνεύμα στις περιοχές του αρδευτκών Χερσονιωτάκη και Ασαριώτη, του πρώην πτηνοτροφείου Φθενάκη, των ξενοδοχείων Mallia bay, Mallia park και στην περιοχή του λιμένα Μαλλίων.

Στο Κοκκίνη Χάνι, στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου Αρίνα.

Τρίτη 18 Ιανουαρίου:

Από τις 7.30 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Ηρακλείου: Στα Καμίνια, στην περιοχή της εκκλησίας της Αγ.Βαρβάρας, στις οδούς Ισαύρων από την οδό Θεοκρίτου έως την οδό Ηλ.Βουτιερίδη, Γορτύνης από την οδό Ισαύρων μέχρι την οδό Ηφαίστου, Καντάνου από την οδό Έκτορος μέχρι την οδό Ελ.Αλεξίου, Εργάνης από την οδό Πετλέμπουρη μέχρι την οδό Γορτύνης και στις οδούς Καντάνου, Απτέρνων, Σμυρηλίου, Έκτορος, Παρνασσού και Κυβέλης.

Από τις 8 έως τις 10 το πρωί: Δήμος Ηρακλείου: Στο Μασταμπά, στην οδό Φοίνικος από την οδό Πετρακογιώργη μέχρι την οδό Ατλαντίδος.

Από τις 10.30 το πρωί έως τις 12.30 το μεσημέρι: Δήμος Ηρακλείου: Στο Μασταμπά στην οδό Α.Παπανδρέου από την οδό ΕΟΚ μέχρι την οδό Μαγνησίας και στην οδό Φοίνικος από την οδό Πατρ.Φωτίου μέχρι την οδό Α.Παπανδρέου.

Από τις 2 έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Ηρακλείου: Στα Καμίνια, στην οδό Ινάτου.

Τετάρτη 19 Ιανουαρίου:

Από τις 7.30 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Μαλεβιζίου: Τμηματικά στο χωριό Ροδιά, στις περιοχές μέσα στο χωριό και στον κάτω δρόμο της Ροδιάς.

Από τις 8 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι: Δήμος Ηρακλείου: Στην Αγ.Ειρήνη Χρυσοβαλάντου στην περιοχή της επιχείρησης σκαπτικών Σαριδάκη στην οδό Ούλαφ Πάλμε και στις οδούς Ούλαφ Πάλμε από την οδό Λασκαράτου μέχρι την οδό Φαιστού μετά παρόδων, Λάδωνα και Γ.Ξενουδάκη από την οδό Παπαπέτρου Γαβαλά μέχρι την οδό Ούλαφ Πάλμε και στις οδούς Ποικιλάσου, Μπορνόβα και Ιγνάτου.

Από τις 12 το μεσημέρι έως τις 4 το απόγευμα: Δήμος Ηρακλείου: Στη Θέρισσο, στις εγκαταστάσεις του 4ου Γυμνασίου Ηρακλείου και στην οδό Στενημάχου από την οδό Στράβωνος μέχρι την οδό Κώστα Βάρναλη.

Από τη 1 έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Ηρακλείου: Στο Κορακοβούνι, στην οδό Γιάννη Τσαρούχη και στην περιοχή της οικίας Κουζούλογλου Ηλία.

Από τη 1 το μεσημέρι έως τις 4 το απόγευμα: Δήμος Ηρακλείου: Στον Κατσαμπά, στην περιοχή πλησίον της Γεωργικής Σχολής, στις οδούς Καστοριάς από την οδό Αιγαία μέχρι την οδό Μέλισσας και στην οδό Μέλισσας.

Πέμπτη 20 Ιανουαρίου:

Από τις 7.30 έως τις 10.30 το πρωί: Δήμος Ηρακλείου: Στο Μασταμπά, στην οδό Διός και στην οδό Αντ.Καστρινάκη από την οδό Ιλ.Κατσούλη μέχρι την οδό Διός.

Από τις 7.30 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα: Δήμος Ηρακλείου: Στα χωριά Αγ.Μύρων, Πυργού, Άνω και Κάτω Ασίτες.Στον οικισμό Νίσση, στα αντλιοστάσια της ΔΕΥΑΗ στον Αγ.Μύρων και σε όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω χωριών.

Από τις 10.30 το πρωί έως τις 12.30 το μεσημέρι: Δήμος Ηρακλείου: Στο Μασταμπά στην οδό Πετρακογιώργη από την οδό Γ.Πουλή μέχρι την λεωφ.Ανδρ.Παπανδρέου και στη λεωφ.Ανδ.Παπανδέου από την οδό Αντιοχείας μέχρι την οδό Δημητσάνας.

Από τις 12.30 έως τις 2.30 το μεσημέρι: Δήμος Ηρακλείου: Στο Μασταμπά στην οδό Ικτίνου από την οδό Μυστρά μέχρι την λεωφ.Α.Παπανδρέου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση