HomeHL-CultureΣωτήρης Τσαφούλιας: Γιατί τελικά το «Έτερος Εγώ» δεν μπήκε στο Netflix;

Σωτήρης Τσαφούλιας: Γιατί τελικά το «Έτερος Εγώ» δεν μπήκε στο Netflix;

Τι αναφέρει ο αγαπημένος σκηνοθέτης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο αγαπημένος σκηνοθέτης μίλησε για την καριέρα του και τη σειρά «Έτερος εγώ».

«Κάνω κάτι όπως το έχω ονειρευτεί, χωρίς να σκέφτομαι βαθμούς δυσκολίας για τα ελληνικά δεδομένα. Δεν βιοπορίζομαι από αυτήν τη δουλειά, την κάνω από αγάπη. Δραστηριοποιούμαι στο κομμάτι της ναυτιλίας και ζω από εκεί. Αυτό μου δίνει τη δυνατότητα να κάνω αυτό που θέλω χωρίς εκπτώσεις».

Ο σκηνοθέτης αποκάλυψε ότι υπάρχει στα σκαριά νέος κύκλος για το «Έτερος Εγώ».

«Στις 14 Μαρτίου ξεκινάμε νέο κύκλο γυρισμάτων για το ‘Έτερος Εγώ – Νέμεσις’. Είμαστε σε μια χώρα που έχει ταυτίσει το εμπορικό με το μη ποιοτικό. Όταν παραδέχεσαι ότι το εμπορικό δεν είναι ποιοτικό είναι σαν να ομολογείς ότι η πλειονότητα των ανθρώπων που πάνε και βλέπουν ένα έργο, δεν έχουν ποιότητα», λέει και συμπληρώνει:

«Ως πιτσιρικάς μου άρεσε πάρα πολύ ο Βασίλης Καρράς. Δεν καταλαβαίνω γιατί ο κόσμος πρέπει να είναι ενοχικός με κάτι που τον κάνει να περνά καλά».

Σχετικά με την απόφαση ορισμένων ηθοποιών να αφήσουν το θέατρο για να πάνε σε ριάλιτι, επισημαίνει:

«Τον τελευταίο καιρό, οι παίκτες του Survivor πήραν τη θέση των ηθοποιών στα σίριαλ και ήρθε η αντεπίθεση των ηθοποιών», ενώ για τη δική του εμπειρία από τον χώρο του θεάματος λέει:

«Μπήκα πολύ ρομαντικά στον χώρο αυτό και δέχτηκα bullying. Όταν διάβαζα τις πρώτες κριτικές έλεγα ‘έκανα τόσο κακό στην ανθρωπότητα;’».

Ο ίδιος αποκαλύπτει γιατί τελικά το «Έτερος Εγώ» δεν μπήκε στο Netflix.

«Ήμασταν έτοιμοι να μπούμε στο Netflix. Υπήρχε μεγάλη διαφορά ανάμεσα στις δύο πλατφόρμες και δεν προχώρησε. Το Netflix ήθελε να έχει τη σειρά παγκόσμια ενώ η ελληνική πλατφόρμα ήθελε να το διαχειρίζεται αποκλειστικά στην Ελλάδα. Είναι αστρονομικά το ποσά του Netflix. Όταν μου είπαν το μπάτζετ τους είπα ‘παιδιά μπορώ να το κάνω και με τα μισά’».

Όσο με το ποιον δε θα μπορούσε να συνεργαστεί;

«Δε θα μπορούσα να συνεργαστώ με ηθοποιούς που θα ξεπερνούσαν τη δική μου ηθική».

In.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση