HomeUncategorizedΠοια είναι η βουλευτής της ΝΔ Κατερίνα Μονογυιού που έχασε τον αδελφό της

Ποια είναι η βουλευτής της ΝΔ Κατερίνα Μονογυιού που έχασε τον αδελφό της

Τα καλλιστεία, ο γάμος

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Απέραντη θλίψη, μετά το αρχικό σοκ, για την Κατερίνα Μονογυιού, η οποία έχασε χθες το βράδυ τον αδελφό της, Τζώρτζη, στο σοκαριστικό τροχαίο με τη Ferrari στη Βούλα.

Η Κατερίνα Μονογυιού, η οποία είναι εκλεγμένη βουλευτής Κυκλάδων με τη ΝΔ, έμαθε χθες τη σοκαριστική είδηση ενώ βρισκόταν για φαγητό με τον σύζυγό της στο Κολωνάκι. Ηταν αυτή, μάλιστα, που αναγνώρισε τη σορό του αδελφού της στο νοσοκομείο.

Η Κατερίνα Μονογυιού ήταν σε σοκ, παρέμεινε μάλιστα στο νοσοκομείο μέχρι τη μία τη νύχτα και στη συνέχεια αποχώρησε για το σπίτι της. Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε και η μητέρα της, η οποία κατέρρευσε στο άκουσμα της είδησης για τον χαμό του γιου της, Τζώρτζη Μονογυιού.

Ποια είναι η Κατερίνα Μονογυιού

Η 39χρονη Κατερίνα Μονογυιού εξελέγη βουλευτής Κυκλάδων το 2019 με τη Νέα Δημοκρατία.

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Μύκονο, σπούδασε διαιτολόγος και εν συνεχεία άνοιξε διαιτολογικό γραφείο στο Νησί των Ανέμων. Στη Μύκονο δραστηριοποιούνταν επιχειρηματικά και ο αδελφός της, Τζώρτζης, ο οποίος διατηρούσε κατάστημα με ρούχα.

Τα καλλιστεία και το βίντεο κλιπ του Γιαννούλη

Τον Τζώρτζη Μονογυιό το ευρύ κοινό τον είχε γνωρίσει από το «The Wall», την Κατερίνα Μονογυιού από τα καλλιστεία.

Η βουλευτής της ΝΔ είχε συμμετάσχει το 2003 στα Πελοποννησιακά καλλιστεία και είχε πάρει τον τίτλο Miss Beauty.

Πρόσφατα είχε συμμετάσχει και σε ένα βίντεο κλιπ του Ματθαίου Γιαννούλη, ο οποίος έγραψε τους στίχους και τη μουσική του νησιώτικου τραγουδιού «Όμορφή μου Κατερίνα», το οποίο δέχθηκε ευρύ σχολιασμό και έκανε πολλούς να απορούν τι θέλει μια βουλευτής με την παρουσία της στο εν λόγω κλιπ.

Η Κατερίνα Μονογυιού είχε παντρευτεί το 2016 στη Μύκονο τον σύντροφο της ζωής της, Χάρη Μαριόλη, σε έναν γάμο που άφησε εποχή.

Ενας γάμος που τα είχε όλα, από Rolls Royce και πλουμιστά πριγκιπικά νυφικά, έως πλήθος παρανύμφων και τη Φωτεινή Δάρρα στο τραγούδι, στο γαμήλιο γλέντι. Οπως και να έχει, ο γάμος της Μονογυιού έγινε το κοσμικό γεγονός του νησιού, τουλάχιστον για εκείνο τον μήνα.

Κάποια στιγμή είχε σχολιαστεί ευρέως μια ομιλία της Κατερίνας Μονογυιού στη Βουλή. Ο τρόπος που μιλούσε, το γεγονός ότι ανέτρεχε συνεχώς στις σημειώσεις της είχαν προκαλέσει πλήθος σχολίων, με την ίδια να αποκαλύπτει στη συνέχεια ότι έχει δυσλεξία.

Σε συνέντευξή της στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, η Κατερίνα Μονογυιού είχε μιλήσει για το σκληρό μπούλινγκ που είχε δεχθεί στα παιδικά της χρόνια, εξαιτίας της δυσλεξίας της.

Η πολιτικός εξήγησε γιατί έγινε αντικείμενο αρνητικών και χλευαστικών σχολίων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μετά από ομιλία της στη Βουλή, λόγω της δυσλεξίας καιτης διάσπασης προσοχής που έχει, ενώ δηλώνει πληγωμένη με τα όσα ειπώθηκαν για εκείνη.

«Δυσκολεύτηκα να διαβάσω γιατί έχω και διάσπαση προσοχής και άκουγα κάποιους πίσω μου να μιλάνε. Όταν νιώσω καλύτερα ίσως να μιλάω ελεύθερα. Πήρα το ρίσκο ότι μπορεί να συλλαβίσω αλλά αποσπάστηκε η προσοχή μου και βγήκε η δυσλεξία. Μεγάλες προσωπικότητες έχουν γεννηθεί με δυσλεξία. Με πλήγωσε το γεγονός ότι πληγώθηκαν παιδιά με δυσλεξία λόγω του μπούλινγκ. Πολλά παιδιά που έχουν δυσλεξία μου έστειλαν μηνύματα στο instagram», είχε πει τότε.

 

 

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση