HomeΕΛΛΑΔΑΣυλλυπητήρια Μητσοτάκη στην Κατερίνα Μονογυιού για την απώλεια του αδελφού της

Συλλυπητήρια Μητσοτάκη στην Κατερίνα Μονογυιού για την απώλεια του αδελφού της

Στο πένθος έχει βυθιστεί η οικογένεια της βουλευτού Κυκλάδων

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τα συλλυπητήριά του εξέφρασε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στην βουλευτή Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας Κατερίνα Μονογυιού, για την τραγική απώλεια του αδελφού της, Τζώρτζη.

Ο πρωθυπουργός επικοινώνησε με την βουλευτή Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας προκειμένου να της εκφράσει τη συμπαράστασή του και τα συλλυπητήριά του για τον χαμό του αδελφού της Τζώρτζη στο τρομαχτικό τροχαίο που σημειώθηκε χθες βράδυ στη Βούλα.

Στο πένθος έχει βυθιστεί η οικογένεια της βουλευτού Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας Κατερίνας Μονογυιού, μετά την απώλεια του αδελφού της, Τζώρτζη, ο οποίος έχασε τη ζωή του με τραγικό τρόπο στην άσφαλτο, ενώ σοβαρά τραυματισμένη νοσηλεύεται η σύζυγός του.

Το σοκαριστικό τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης στην Παραλιακή, στο ύψος της Βούλας, με τον Τζώρτζη Μονογυιό, αδερφό της βουλευτού Κατερίνας Μονογυιού, να χάνει τη ζωή του με σοκαριστικό τρόπο.

Η αδελφή του θύματος, Κατερίνα Μονογυιού, η οποία γεννήθηκε το 1983 και μεγάλωσε στην Μύκονο, εξελέγη βουλευτής Κυκλάδων με τη Νέα Δημοκρατία στις εκλογές του Ιουλίου του 2019.

Είναι πτυχιούχος της σχολής Διατροφής και Διαιτολογίας του Ανώτατου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος (Α.Τ.Ε.Ι.) της Κρήτης με μεταπτυχιακό δίπλωμα Msc CIDESCO με ειδικότητα beauty therapist.

Είναι μέλος σε πολλές Επιστημονικές Εταιρείες και Συλλόγους και αρθρογραφεί σε εφημερίδες και περιοδικά.

Ως νέα επιχειρηματίας, από το 2009 διατηρεί το προσωπικό της διαιτολογικό γραφείο στη Μύκονο, όπου παρέχει εξατομικευμένα προγράμματα διατροφικής υποστήριξης για φυσιολογικές και παθολογικές καταστάσεις, παιδιά και εφήβους, αθλητές, εγκύους και θηλάζουσες καθώς και άτομα με διατροφικές διαταραχές.

Ήταν υποψήφια βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία στην περιφέρεια Κυκλάδων το 2012 και υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με την παράταξη «Μπροστά το Νότιο Αιγαίο», το 2014.

Cnn.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση