HomeHL-WorldΈδωσα το μωρό μου για υιοθεσία – δεν μπορούσα να το μεγαλώσω όπως του αξίζει

Έδωσα το μωρό μου για υιοθεσία – δεν μπορούσα να το μεγαλώσω όπως του αξίζει

Είναι γεγονός ότι η μητρότητα έρχεται με πολλές ευθύνες που, καμιά φορά, μια μαμά ίσως νιώσει ότι δεν μπορεί να σηκώσει το βάρος τους στις πλάτες της...

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Είναι γεγονός ότι η μητρότητα έρχεται με πολλές ευθύνες που, καμιά φορά, μια μαμά ίσως νιώσει ότι δεν μπορεί να σηκώσει το βάρος τους στις πλάτες της.

Με γνώμονα, λοιπόν, το καλό του παιδιού, μια μαμά που δυσκολεύεται μπορεί να φτάσει ακόμη και στο σημείο να το αποχωριστεί για πάντα.

Αυτό αποφάσισε μια μαμά 21 ετών που βρέθηκε να μεγαλώνει μόνη της το μωρό της, λόγω της απόφασης του πατέρα να μην σταθεί δίπλα τους.

Συντετριμμένη από αυτήν την εξέλιξη, μοιράστηκε την ιστορία της στα social media, προσθέτοντας ότι δεν της φτάνει ο πόνος της, αλλά έχει και τους παππούδες από τη πλευρά του πατέρα να της ζητάνε τα ρέστα.

«Πριν από 8 μήνες γέννησα τον γιο μου, αλλά μετά από 6 μήνες κατάλαβα ό,τι δεν μπορούσα να τον φροντίσω όπως του άξιζε – δεν είχα ούτε τα φόντα ούτε βοήθεια από κάπου, αφού ο πατέρας του δεν ήθελε καμιά σχέση μαζί μας», λέει η μαμά, «ζήτησα βέβαια την άδειά του και όταν είπε ναι, αναζήτησα μια οικογένεια για το παιδί μου, στην οποία θα μπορούσε να βρει όσα δεν μπορούσα να του δώσω εγώ.

Ευτυχώς, αυτή η οικογένεια βρέθηκε και ο μικρός είναι αυτή τη στιγμή με δύο ανθρώπους που τον υπεραγαπάνε».

«Παρ’ όλ’ αυτά», συνεχίζει, «πριν λίγες μέρες μου τηλεφώνησαν οι γονείς του άντρα μου για να μου πουν ότι πέταξα το εγγόνι τους σαν σκουπίδι.

Σημειωτέον, δεν είχαν δει ποτέ τους το παιδί ούτε είχαν ζητήσει να το δουν».

Στην συνέχεια παραδέχτηκε ότι και πολλά μέλη της δικής της οικογένειας τα οποία στήριξαν την απόφασή της, τα γύρισαν τελείως μετά, λέγοντάς της ότι ίσως ήταν λάθος να δώσει το παιδί σε κάποιους που δεν είναι συγγενείς του, έστω.

Την αγωνία της μητέρας συμμερίστηκαν στην πλειοψηφία οι χρήστες που διάβασαν την ιστορία της, οι οποίοι την στήριξαν για την θαρραλέα απόφασή της, εφόσον ήταν σίγουρη ότι δεν μπορούσε να ανταπεξέλθει και σκοπός της ήταν να έχει το παιδί της μια καλύτερη ζωή.

 mirror.co.uk

Διαφήμιση
Διαφήμιση