HomeHL-GreeceΕΛ.ΑΣ.: Συγκέντρωσε και προσέφερε είδη πρώτης ανάγκης σε ιδρύματα

ΕΛ.ΑΣ.: Συγκέντρωσε και προσέφερε είδη πρώτης ανάγκης σε ιδρύματα

Και φιλανθρωπικούς οργανισμούς

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Για ακόμη μία φορά η Ελληνική Αστυνομία έδειξε το κοινωνικό πρόσωπό της.

Ειδικότερα, με πρωτοβουλία του Αρχηγείου της, πραγματοποιήθηκε πανελλήνια εθελοντική συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης, όπως τρόφιμα, φάρμακα και είδη ρουχισμού, από το αστυνομικό και πολιτικό προσωπικό του Σώματος.

Τα είδη που συγκεντρώθηκαν προσφέρθηκαν, την Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2021, στο ίδρυμα «Μαρία Κόκκορη», την Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2022, στο Κέντρο Ειδικής Εκπαίδευσης παιδιών με ειδικές ανάγκες «Ορίζοντες» και την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2021, στον φιλανθρωπικό σύλλογο «Η Αγκαλιά» ως συμβολική χειρονομία αλληλεγγύης, συμπαράστασης και αναγνώρισης της προσφοράς τους.

Παράλληλα, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος και ο αρχηγός της ΕΛΑΣ, αντιστράτηγος Μιχαήλ Καραμαλάκης, επικοινώνησαν με τους προέδρους των ιδρυμάτων και τους ευχήθηκαν για τη νέα χρονιά, ενώ τους διαβεβαίωσαν ότι η Ελληνική Αστυνομία θα είναι δίπλα τους και θα τους στηρίζει στο έργο τους.

Σύμφωνα με το Αρχηγείο της ΕΛΑΣ, ανάλογες εκδηλώσεις πραγματοποιούνται σε όλη τη χώρα από τις κατά τόπους αστυνομικές υπηρεσίες.

 

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση