HomeΚΟΣΜΟΣ3χρονη βοηθά την 5χρονη αδελφή της που έχει καρκίνο – δεν την αφήνει λεπτό μόνη!

3χρονη βοηθά την 5χρονη αδελφή της που έχει καρκίνο – δεν την αφήνει λεπτό μόνη!

Η φωτογραφία που δείχνει ένα γενναίο 5χρονο κορίτσι με παιδικό καρκίνο που το παρηγορεί η μικρή του αδελφή, έκανε το γύρο του διαδικτύου και δικαίως!

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η φωτογραφία που δείχνει ένα γενναίο 5χρονο κορίτσι με παιδικό καρκίνο που το παρηγορεί η μικρή του αδελφή, έκανε το γύρο του διαδικτύου και δικαίως.

Η μικρή Arianna Solieri έχει μια σπάνια και επιθετική μορφή της νόσου, η οποία διαγνώστηκε από τους γιατρούς όταν άρχισε να παραπονιέται για έντονο πόνο στην πλάτη.

 Οι γονείς της, ο Chris Solieri, 34 ετών και η Abigail Solieri, 33, ανέφεραν ότι η εβδομάδα που διαγνώστηκε ο καρκίνος της κόρης τους, ήταν «η πιο καταστροφική της ζωής τους».

Έκτοτε, η Arianna έχει λάβει έξι γύρους χημειοθεραπείας στο Great Ormond Street Hospital στο Λονδίνο και αποτελεί έμπνευση για τις μικρές της αδερφές Mya, τριών ετών και Zara, ενός.

Σύμφωνα με τον μπαμπά της οικογένειας, η 3χρονη Mya δεν μπορεί να καταλάβει τη σοβαρότητα της ασθένειας της αδελφής της αλλά είναι πάντα δίπλα της για να την βοηθήσει.

Την αγαπάει, την φροντίζει και την προσέχει ενώ όταν η Arianna δεν είναι σπίτι, η Mya παραπονιέται ότι λείπει η καλύτερή της φίλη.

Διαφήμιση
Διαφήμιση