HomeHL-9Ο «Διομήδης» κατάπιε το λιμάνι στα Χανιά

Ο «Διομήδης» κατάπιε το λιμάνι στα Χανιά

Εικόνες που προκαλούν τρόμο στο Ενετικό λιμάνι

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ένα με τη θάλασσα έχει γίνει ο δρόμος στο παλιό λιμάνι της πόλης των Χανίων.

Τα κύματα διαπέρασαν το λιμάνι και έφτασαν μέχρι τη στεριά εξαιτίας της κακοκαιρίας «Διομήδης» με αποτέλεσμα να πλημμυρίσει για ακόμα μία φορά η είσοδος του λιμανιού αλλά και τα παρακείμενα καταστήματα.

Κατά την καλοκαιρινή περίοδο το λιμάνι αλλά και τα μαγαζιά πλημμυρίζουν με τουρίστες από όλο τον κόσμο οι οποίοι θέλουν να απολαύσουν τη μοναδική ομορφιά του γραφικού λιμανιού αλλά και να φωτογραφηθούν στη θέα του. Ωστόσο το χειμώνα και ειδικά σε ημέρες σφοδρής κακοκαιρίας η εικόνα είναι τελείως διαφορετική.

Οι φωτογραφίες που δημοσίευσε η Μάγκι Τσίγκου στην ομάδα Μετεωκρήτες στο facebook καταγράφουν γλαφυρά τον κίνδυνο που διατρέχει όποιος επιχειρήσει να πλησιάσει στο λιμάνι.

Σημειώνεται τέλος ότι οι ειδικοί εφιστούν την προσοχή και επισημαίνουν οι κάτοικοι όλων των περιοχών στην βόρεια Κρήτη να αποφύγουν τις μετακινήσεις και την παραμονή σε παράκτιες περιοχές του νησιού και την Πέμπτη 13/1.

limani_xania_kakokairia limani_xania_kakokairia2 limani_xania_kakokairia3 limani_xania_kakokairia4 limani_xania_kakokairia5 limani_xania_kakokairia6

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση