HomeHL-9Καιρός: Ποιες περιοχές κινδυνεύουν τις επόμενες ώρες από τον «Διομήδη» – Τα προβλήματα στην Κρήτη

Καιρός: Ποιες περιοχές κινδυνεύουν τις επόμενες ώρες από τον «Διομήδη» – Τα προβλήματα στην Κρήτη

Κατευθύνεται προς την Κρήτη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σημαντικά προβλήματα κατά τόπους συνεχίζει να προκαλεί η κακοκαιρία «Διομήδης» που βρίσκεται σε εξέλιξη σε όλη τη χώρα. Σφοδρές βροχοπτώσεις, χιόνια, ισχυροί άνεμοι και παγετός είναι τα βασικά χαρακτηριστικά της πρώτης ισχυρής κακοκαιρίας που πλήττει τη χώρα από το νέο έτος, ενώ επί ποδός βρίσκεται η Πολιτική Προστασία και οι Περιφέρειες, καθώς τις επόμενες ώρες αναμένεται κλιμάκωση των φαινομένων.

Τα σημαντικά προβλήματα σε πολλές περιοχές της χώρας από τις σφοδρές βροχοπτώσεις, τα χιόνια και τους ισχυρούς ανέμους συνεχίζονται μέχρι και αυτή την ώρα.

Υπενθυμίζεται ότι δεμένα παραμένουν τα πλοία στα λιμάνια λόγω των θυελλωδών ανέμων στο Αιγαίο έως και εννέα μποφόρ.

Δείτε live την πορεία της κακοκαιρίας

Κινείται νότια ο Διομήδης

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις το έντονο «κύμα» κακοκαιρίας αναμένεται τις επόμενες ώρες να κινηθεί νοτιότερα και θα κατευθυνθεί προς το ανατολικό, νότιο Αιγαίο και την Κρήτη.

Κρήτη: Μικροπροβλήματα από κατολισθήσεις στο Δήμο Πλατανιά Κρήτης

Μικροπροβλήματα από κατολισθήσεις σημειώθηκαν στον επαρχιακό δρόμο Ταυρωνίτης – Παλαιόχωρα. Οι οδηγοί θα είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Πλατανιά, Γιώργου Καλαϊτζάκη.

Στο Ρέθυμνο η θάλασσα έγινε ένα με την στεριά

Ένα με τη θάλασσα έχει γίνει ο δρόμος στο λιμεναρχείο Ρεθύμνου.

Τα κύματα διαπερνούν τους κυματοθραύστες εξαιτίας της κακοκαιρίας «Διομήδης» με αποτέλεσμα να πλημμυρίσει για ακόμα μία φορά η είσοδος του λιμανιού αλλά και το παρακείμενο πάρκινγκ.

5

Διαφήμιση
Διαφήμιση