HomeHL-SportsSuper League: Ολοκληρώνεται η 13η αγωνιστική με το Απόλλων – ΟΦΗ και διεξάγεται το ΠΑΟΚ – Παναιτωλικός

Super League: Ολοκληρώνεται η 13η αγωνιστική με το Απόλλων – ΟΦΗ και διεξάγεται το ΠΑΟΚ – Παναιτωλικός

Η Λίγκα έχει αγωνιστική ημέρα και την Τετάρτη καθώς θα γίνουν δύο... χρωστούμενα ματς από 2 διαφορετικές αγωνιστικές.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ουσιαστικά θα ολοκληρωθεί η 13η αγωνιστική καθώς θα γίνει το εξ αναβολής Απόλλων – ΟΦΗ και επίσης θα πραγματοποιηθεί το ένα εκ των 2 παιχνιδιών που δεν είχαν γίνει για την 16η αγωνιστική, το ΠΑΟΚ – Παναιτωλικός.

Θυμίζουμε τα ματς που έχουν αναβληθεί:

13η αγωνιστική: Δεν έχει γίνει το Απόλλων – ΟΦΗ, που έχει προγραμματιστεί για σήμερα Τετάρτη, 12 Γενάρη και ώρα 17.15

14η αγωνιστική: Δεν έχει γίνει το Απόλλων – Παναθηναϊκός

15η αγωνιστική: Δεν έχει γίνει το Βόλος – Απόλλων, που έχει οριστεί στις 19 Γενάρη και ώρα 15.00

16η αγωνιστική: Δεν έχει γίνει το Ατρόμητος – Βόλος και το ΠΑΟΚ – Παναιτωλικός που ορίστηκε για σήμερα 12 Γενάρη και ώρα 17:15

17η αγωνιστική: Δεν έγιναν τα ΑΕΚ – ΠΑΟΚ, Άρης – Ατρόμητος, Ιωνικός – Απόλλων και Παναιτωλικός – Λαμία, Ολυμπιακός – Αστέρας Τρίπολης

Από τις ομάδες που αγωνίζονται την Τετάρτη μόνο ο ΟΦΗ έβγαλε αποστολή.

Ειδικότερα θα παίξει χωρίς τους Μαρινάκη και Μεγιάδο καθώς αμφότεροι θα εκτίσουν την ποινή τους στο ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Όμως θα «πετάξουν» για την Αθήνα καθώς μετά η αποστολή θα μεταβεί στη Θεσσαλονίκη ενόψει της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ (15/1).

Εκτός παραμένει ο Επασί και ορισμένοι μακροχρόνια τραυματίες, ενώ επιστρέφει ο Διαμαντής.

Η αποστολή των Κρητικών είναι η εξής: Βάτερμαν, Σωτηρίου, Σηφάκης, Πασαλίδης, Μπαλογιάννης, Νέιρα, Λυμπεράκης, Καστάνιος, Ντε Γκουζμάν, Διαμαντής, Καμάου, Τσιλιανίδης, Γιαννούλης, Κοροβέσης, Ναμπί, Λάμπρου, Φαν Ντάινεν, Βούρος, Ντουρμισάι, Γκαγέγκος, Τοράλ, Γρίβας και Σελίμοβιτς.

Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» χτυπήθηκε τις τελευταίες ημέρες αρκετά από κρούσματα Covid και έτσι θα έχει απουσίες στο ντεμπούτο, εκτός απροόπτου (εφόσον τελικώς δηλαδή γίνει το ματς), του Μάρκο Γκρότε στον πάγκο της.

Σίγουρα εκτός θα είναι, για διάφορους λόγους, οι Ντομίνκες, Τσιλούλης και Μπαξεβανίδης. Ακόμα στο τιμ της ομάδας προστέθηκε ο παλαίμαχος παίκτης Δημήτρης Καλύκας, που μέχρι πρότινος ήταν στον πάγκο του Αίαντα Σαλαμίνας.

Στον ΠΑΟΚ ο Ομάρ Ελ Καντουρί συνέχισε τρέξιμο στο γήπεδο και ο Νέλσον Ολιβέιρα πρόγραμμα ενδυνάμωσης στο γυμναστήριο. Για την αναμέτρηση της Τούμπας (12.01, 17:15) δεν υπολογίζονται και οι τιμωρημένοι Αντρίγια Ζίβκοβιτς και Τσούμπα Άκπομ.

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται η αποστολή του Παναιτωλικού, ενόψει της προγραμματισμένης αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ.

Τα «Καναρίνια» δεν έχουν ανακοινώσει αποστολή, προφανώς επειδή θα περιμένουν τις απαντήσεις και από τα τελευταία τεστ ανίχνευσης κορονοϊού που υποβλήθηκαν, ώστε να αποσαφηνιστεί ποιοι παίκτες είναι διαθέσιμοι.

Το τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας:

Απόλλων Σμύρνης – ΟΦΗ: 17.15 COSMOTE SPORTS TV 1
ΠΑΟΚ – Παναιτωλικός: 17.15 NS PRIME

Διαφήμιση
Διαφήμιση