HomeΣΠΟΡΞεκάθαρος ο πρωθυπουργός της Βικτόρια: «To Australian Open είναι πάνω από πρόσωπα»

Ξεκάθαρος ο πρωθυπουργός της Βικτόρια: «To Australian Open είναι πάνω από πρόσωπα»

Επισημαίνει πως δεν θα σχολιάσει όποια απόφαση του υπουργού μετανάστευσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο πρωθυπουργός της πολιτείας της Βικτόρια, Ντάνιελ Άντριους, ρωτήθηκε την Τρίτη (11/1) για την εξέλιξη της υπόθεσης του Νόβακ Τζόκοβιτς και ξεκαθάρισε ότι το Australian Open είναι πάνω από πρόσωπα.

Το Australian Open, που είναι το πρώτο χρονικά Grand Slam της χρονιάς, έχει ως έδρα την Μελβούρνη που ανήκει στην πολιτεία της Βικτόρια και ο Ντάνιελ Άντριους ξεκαθαρίζει: «Το τουρνουά είναι πάνω από τον οποιονδήποτε. Είναι ένα Grand Slam το μεγαλύτερο γεγονός στο τένις για το πρώτο τρίμηνο του έτους, κάθε χρόνο.  Νομίζω ότι ο Ράφα και άλλοι έχουν τοποθετηθεί σωστά».

Σχετικά με την εξουσία που έχει ο υπουργός μετανάστευσης, Άλεξ Χοκ, να ανακαλέσει την βίζα του Νόλε είπε: «Αν θέλει να χρημσιοποιήσει την εξουσία του αυτό είναι δικό του θέμα. Δεν θα σχολιάσω».

Από την άλλη, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης της Αυστραλίας, Μπάρναμπι Τζόις, ο οποίος έχει νοσήσει από τον κορωνοϊό,  μίλησε για λάθος του να μιλήσει πριν από την απόφαση του δικαστηρίου: «Έκανα λάθος. Πίστεψα πως θα ήταν game, set & match, το ότι δεν είναι πλήρως εμβολιασμένος και του ζητήθηκε να φύγει. Έκανα λάθος. Δεν θα παραστήσω τον δικηγόρο ξανά».  Ο Τζόις είχε μιλήσει για απέλαση του Νόβακ Τζόκοβιτς

Διαφήμιση
Διαφήμιση