HomeΚΡΗΤΗΘλίψη για τον αδόκητο χαμό της Νικολέτας Πατεράκη – Σταματάκη

Θλίψη για τον αδόκητο χαμό της Νικολέτας Πατεράκη – Σταματάκη

Αγαπημένη μητέρα και σύζυγος

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με το άκουσμα της τραγικής απώλειας της Νικολέτας Πατεράκη – Σταματάκη, συζύγου του Αντιδημάρχου Πλατανιά κ. Ιωάννη Σταματάκη, ο Δήμαρχος Πλατανιά κ. Ιωάννης Μαλανδράκης, οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων κ.κ. Εμμανουήλ Ντουντουλάκης και Δημήτριος Ανθούσης και το νεοεκλεγέν Προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου, όπως ανεδείχθη από τις πρόσφατες δημαιρεσίες της 9ης Ιανουαρίου 2022, εκπροσωπώντας όλα τα μέλη του οργάνου και το σύνολο των εργαζομένων των υπηρεσιών του Δήμου Πλατανιά, εκφράζουν τα θερμά και ειλικρινή τους συλλυπητήρια καθώς και την βαθύτατη θλίψη τους για την πρόωρη απώλεια  της αγαπημένης μητέρας και συζύγου και αποφασίζουν ομόφωνα τα εξής:

             Να εκφράσουν τη βαθιά οδύνη και θλίψη τους για τον απροσδόκητο και πρόωρο χαμό της εκλιπούσας,

             Να εκφράσουν τα θερμά συλλυπητήρια όλων των μελών του ΔΣ και την αμέριστη συμπαράστασή τους στην οικογένεια και τους οικείους της, που τόσο πρόωρα και άδικα στερήθηκαν την παρουσία του αγαπημένου τους προσώπου,

             Ο Δήμαρχος Πλατανιά κ. Ιωάννης Μαλανδράκης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Αντώνης Φραγκολικολάκης και σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο να παραστούν στην εξόδιο ακολουθία,

             Να κατατεθεί στεφάνι στη σορό της εκλιπούσας εκ μέρους του Δημάρχου και του Δημοτικού Συμβουλίου,

             Στη μνήμη της θανούσας, να συγκεντρωθεί χρηματικό ποσόν από τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και τους εργαζόμενους του Δήμου Πλατανιά, για τις ανάγκες του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου.

Το παρόν ψήφισμα να αναγνωσθεί στην εξόδιο ακολουθία, να επιδοθεί στην οικογένεια της εκλιπούσας και να δημοσιευθεί στον τοπικό τύπο.

Διαφήμιση
Διαφήμιση