HomePost ItΣτις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας καλλιτεχνών και εκπαιδευτικών ο Μαμουλάκης

Στις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας καλλιτεχνών και εκπαιδευτικών ο Μαμουλάκης

Δυναμικό παρών

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας του παραρτήματος Κρήτης του Πανελλήνιου Μουσικού Συλλόγου, στην πλατεία Ελευθερίας και των Συλλόγων Εκπαιδευτικών «Δ. Θεοτοκόπουλος», «Φαιστός», καθώς και της ΕΛΜΕ Ηρακλείου, στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κρήτης, παρευρέθηκε ο αν. Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Βουλευτής Ηρακλείου, Χάρης Μαμουλάκης.

Ο Χάρης Μαμουλάκης συνομίλησε με τους συγκεντρωμένους, άκουσε τους προβληματισμούς και τα αιτήματά τους, τους ενημέρωσε για τις θέσεις και τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και σε δήλωσή του ανέφερε:

«Οι άνθρωποι των τεχνών και του πολιτισμού βιώνουν για μια ακόμη φορά μια ιδιότυπη απαγόρευση εργασίας χωρίς ουσιαστική στήριξη από την Πολιτεία. Οι άνθρωποι της Εκπαίδευσης, αφού κλήθηκαν να παίξουν τον ρόλο του φαρμακοποιού για να καλύψουν το μπάχαλο που δημιουργήθηκε με τα self tests με αποκλειστική ευθύνη της Πολιτείας, υπερασπίζονται το δικαίωμα των μαθητών στη μόρφωση, της βελτίωσης των εργασιακών συνθηκών των εκπαιδευτικών, καθώς και της υγείας όλων των εμπλεκομένων στη σχολική κοινότητα.

Οι κοινωνικές αντιδράσεις για όσα παράλογα συμβαίνουν γύρω μας εντείνονται, όμως η Κυβέρνηση του κυρίου Μητσοτάκη, αδιαφορώντας για τις συνέπειες, συνεχίζει να ακολουθεί έναν δρόμο που οδηγεί σε αδιέξοδο. Ως ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ έχουμε προχωρήσει σε σειρά παρεμβάσεων, έχουμε καταθέσει ρεαλιστικές και άμεσα εφαρμόσιμες προτάσεις και έχουμε μεταφέρει με την προβλεπόμενη κοινοβουλευτική διαδικασία τα αιτήματα των Φορέων στους αντίστοιχους Υπουργούς. Οι πιέσεις μας συνεχίζονται και θα ενταθούν ακόμη περισσότερο, μέχρι το αυτονόητο, να γίνει κατανοητό από τους κυβερνώντες.».

Διαφήμιση
Διαφήμιση