HomeHL1-CultureΜπομπ Σάγκετ: Θρήνος στο Χόλιγουντ για τον μυστηριώδη θάνατο του διάσημου ηθοποιού

Μπομπ Σάγκετ: Θρήνος στο Χόλιγουντ για τον μυστηριώδη θάνατο του διάσημου ηθοποιού

Αδόκητος χαμός χτυπά το Χόλιγουντ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Άγνωστα παραμένουν μέχρι στιγμής τα αίτια του αιφνίδιου θανάτου του ηθοποιού Μπομπ Σάγκετ σε ηλικία 65 ετών, που βύθισε στο πένθος την οικογένειά του και το Χόλιγουντ.

Ο  κωμικός ηθοποιός, που έγινε γνωστός στο κοινό ερμηνεύοντας τον ρόλο του χήρου, πατέρα τριών παιδιών Ντάνι Τάνερ στην κωμική σειρά «Full House», βρέθηκε νεκρός στο δωμάτιό του στο ξενοδοχείο Ritz Carlton του Ορλάντο στη Φλόριντα το απόγευμα της Κυριακής μετά από μια παράστασή του  στο Πέντε Βέντρα το βράδυ του Σαββάτου.

Τον θάνατο του διάσημου ηθοποιού επιβεβαίωσε το γραφείο του σερίφη της κομητείας Όραντζ,. «Στις 9/1/2022, λίγο μετά τις 4 μ.μ., αστυνομικοί ανταποκρίθηκαν στην κλήση του προσωπικού του ξενοδοχείου Ritz-Carlton στο Ορλάντο για έναν αναίσθητο άνδρα σε δωμάτιο του ξενοδοχείου. Κατά την άφιξή τους, οι αστυνομικοί εντόπισαν σε δωμάτιο του ξενοδοχείου έναν άνδρα που δεν ανταποκρινόταν. Ο άνδρας, ο οποίος αναγνωρίστηκε ως Ρόμπερτ Λέιν Σάγκετ, διαπιστώθηκε ότι έφυγε από τη ζωή.  Οι ντέτεκτιβ δεν βρήκαν ίχνη επίθεσης, κακόβουλης ενέργειας ή χρήσης ναρκωτικών στην υπόθεση αυτή», ανέφερε η σχετική ανακοίνωση στο Twitter.

Το πόρισμα του ιατροδικαστή θα ξεδιαλύνει το μυστήριο αναφορικά με την αιτία και τον τρόπο θανάτου του ηθοποιού, αναφέρει η τοπική αστυνομία.

Η τελευταία ανάρτηση του Μπομπ Σάγκετ στο Instagram

Ο πρώην παρουσιαστής των πιο αστείων οικιακών βίντεο της Αμερικής από το 1989 έως το 1997 βρισκόταν αυτές τις μέρες σε περιοδεία και το Σάββατο το βράδυ  είχε εμφανιστεί  στο Ponte Verda Concert Hall κοντά στο Τζάκσονβιλ της Φλόριντα. Λίγες ώρες αργότερα θα έκανε την τελευταία του ανάρτηση στο Instagram συνοδευόμενη από μια selfie του:

«ΟK, λάτρεψα το αποψινό σόου στο Ponte Vedra Concert Hall στο Τζάκσονβιλ. Πραγματικά υπέροχο το κοινό με πολλή θετική ενέργεια, όπως συνέβη και χθες βράδυ στο Ορλάντο στο Hard Rock Live. Το κοινό ήταν και στις δύο περιπτώσεις πολύ θετικό και κεφάτο. Ευχαριστώ ξανά το @comediantimwilkins για την υποδοχή. Δεν είχα ιδέα ότι θα έκανα δίωρο σόου απόψε. Επανήλθα στην κωμωδία και νιώθω όπως όταν ήμουν 26 ετών. Νομίζω ότι βρίσκω τη νέα μου φωνή και λατρεύω το κάθε λεπτό», ανέφερε ο Σάγκετ.

 

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση