HomeHL-TOP«Λουκέτο» σε οίκο ανοχής – Εντοπίστηκε πελάτης χωρίς πιστοποιητικό

«Λουκέτο» σε οίκο ανοχής – Εντοπίστηκε πελάτης χωρίς πιστοποιητικό

Τα πρόστιμα στην Κρήτη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

«Λουκέτο» έβαλαν οι αρχές σε οίκο ανοχής στην Κρήτη καθώς διαπιστώθηκε πως παραβίασε τα μέτρα κατά της διασποράς του κορωνοϊού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, κατά τη διάρκεια των χθεσινών ελέγχων των αστυνομικών εντοπίστηκε ένας οίκος ανοχής στα Χανιά που είχε δώσει την άδεια εισόδου σε πελάτη που δεν είχε πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης.

Οι αρχές βεβαίωσαν πρόστιμο ύψους 5.000 ευρώ στον ιδιοκτήτη ενώ ανέστειλαν την λειτουργία του για 15 ημέρες. Παράλληλα, κόπηκε πρόστιμο ύψους 300 ευρώ στον πελάτη.

Σύλληψη επιχειρηματία στο Ηράκλειο

Στη σύλληψη ενός επιχειρηματία στο Ηράκλειο προχώρησαν χθες οι αρχές καθώς κατά τους ελέγχους που έκαναν διαπίστωσαν πως ο συγκεκριμένος ιδιοκτήτης καφετέριας δεν είχε άδεια λειτουργίας.

Το αποτέλεσμα ήταν – εκτός από την σύλληψη – να του βεβαιώσουν και 5.000 ευρώ πρόστιμο. Την ίδια ώρα οι αρχές εντόπισαν και δύο πελάτες που εξυπηρετούνταν στην καφετέρια χωρίς πιστοποιητικά νόσησης με αποτέλεσμα να καλούνται να πληρώσουν 300 ευρώ ο κάθε ένας.

Τα υπόλοιπα πρόστιμα

22 συνολικά πρόστιμα για μη χρήση μάσκας, ύψους 300 ευρώ το κάθε ένα, βεβαιώσαν κατά τους χθεσινούς ελέγχους οι αστυνομικές αρχές.

Πρόκειται για: 2 πρόστιμα σε πεζούς στα Χανιά, 9 πρόστιμα σε πεζούς στο Ρέθυμνο, 9 πρόστιμα σε πεζούς στο Ηράκλειο και 2 πρόστιμα σε πεζούς στο Λασίθι.

Διαφήμιση
Διαφήμιση