HomeΚΡΗΤΗΗ Περιφέρεια Κρήτης στηρίζει τους επιλεγμένους αθλητές και αθλήτριες του στίβου στη Κρήτη

Η Περιφέρεια Κρήτης στηρίζει τους επιλεγμένους αθλητές και αθλήτριες του στίβου στη Κρήτη

Είναι Πανελληνιονίκες στη κατηγορία Κ16

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η Περιφέρεια Κρήτης, ο Περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης, αναγνωρίζοντας το αθλητικό έργο του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. και της Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Κρήτης, στηρίζουν διαχρονικά τον κλασικό αθλητισμό στο νησί, τους αθλητές, τους προπονητές και τα σωματεία.
Η στήριξη αυτή έχει συμβάλει καθοριστικά στην ανάπτυξη του στίβου στη Κρήτη, με τη συνδιοργάνωση και οικονομική στήριξη αγώνων, τον εξοπλισμό των σταδίων και των αθλητών με όργανα στίβου και αθλητικών ειδών ένδυσης, με την κάλυψη μεγάλου μέρους της δαπάνης μετακίνησης των σωματείων στα πανελλήνια πρωταθλήματα, με την κάλυψη προετοιμασιών επιλεγμένων αθλητών και γενικότερα με την οικονομική συμμετοχή σε κάθε δραστηριότητα στίβου.

Σε αυτή την κατεύθυνση η Περιφέρεια Κρήτης υλοποιώντας ένα νέο πρωτοποριακό πρόγραμμα στήριξης των νέων επιλεγμένων αθλητών του στίβου της Κρήτης, παρέδωσε δια του Αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου Νίκου Συριγωνάκη, αθλητικές φόρμες σε 52 επιλεγμένους αθλητές και αθλήτριες της κατηγορίας Κ16, που κατέκτησαν μετάλλια στον 5ο όμιλο του πανελληνίου πρωταθλήματος της κατηγορίας τους το 2021.

Τηρώντας όλα τα υγειονομικά μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας στο πλαίσιο μια λιτής εκδήλωσης στο Στάδιο Ελευθερίας, ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Ν. Συριγωνάκης παρέδωσε τις αθλητικές φόρμες σε αντιπροσωπεία αθλητών, ενώ οι υπόλοιπες θα διανεμηθούν στις έδρες των αθλητών. Οι αθλητικές φόρμες εκτός από ηθική επιβράβευση και αναγνώριση των επιτυχιών των νέων αθλητών, αποτελούν σημαντικό και απαραίτητο αθλητικό υλικό για την προετοιμασία τους.

Ο πρόεδρος της Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Κρήτης Παναγιώτης Αντωνακάκης και τα μέλη του Δ.Σ. της Ε.Α.Σ. ευχαρίστησαν τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη για την διαχρονική στήριξη για την ανάπτυξη του κλασσικού αθλητισμού στο νησί.

«Σας μεταφέρω τις ευχές του Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρου Αρναουτάκη για μια καλή χρονιά, με υγεία, τα συγχαρητήρια του για τις σημαντικές διακρίσεις σας στον αθλητισμό, που αναδεικνύουν ακόμα περισσότερο την Κρήτη στην Ελλάδα και στο εξωτερικό» ανέφερε ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Νίκος Συριγωνάκης ο οποίος τόνισε παράλληλα ότι, αποτελεί στρατηγική πολιτική της Περιφέρειας η ανάπτυξη του αθλητισμού σε όλο το νησί. Ο κ. Συριγωνάκης τέλος ευχαρίστησε για την συνεργασία τα στελέχη του Σ.Ε.Γ.Α.Σ., την Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Κρήτης, τους αθλητές, τους προπονητές και τα σωματεία της Κρήτης για τις αγωνιστικές τους επιτυχίες.

Διαφήμιση
Διαφήμιση