HomeHL-SportsΚΕΔ: Ανακοίνωσε διαιτητές μόνο για το ΟΦΗ – ΠΑΣ, περιμένει να οριστικοποιηθούν τα άλλα παιχνίδια

ΚΕΔ: Ανακοίνωσε διαιτητές μόνο για το ΟΦΗ – ΠΑΣ, περιμένει να οριστικοποιηθούν τα άλλα παιχνίδια

Η ΚΕΔ ανακοίνωσε διαιτητές μόνο για την αναμέτρηση του ΟΦΗ με τον ΠΑΣ Γιάννινα (08/01, 17:15), καθώς τους υπόλοιπους θα τους ανακοινώσει όταν οριστικοποιηθεί η διεξαγωγή των υπόλοιπων αγώνων.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Την αναστολή του πρωταθλήματος αλλά και την αναθεώρηση του πρωτοκόλλου θα ζητήσουν Απόλλων Σμύρνης, Παναιτωλικός, Ατρόμητος, ΠΑΣ Γιάννινα, στο προγραμματισμένο Δ.Σ. της Superleague την Παρασκευή (07/01, 13:00).

Η Super League  μετά την διακοπή λόγω εορτών άνοιξε και πάλι αυλαία με την 16η αγωνιστική, η οποία πραγματοποιήθηκε στην σκιά του κορονοϊού.

Το προσεχές τριήμερο είναι προγραμματισμένη η 17η αγωνιστική, ωστόσο δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμα η διεξαγωγή των υπόλοιπων αγώνων.

Γι’ αυτό και η ΚΕΔ ανακοίνωσε διαιτητές μόνο για το ΟΦΗ – ΠΑΣ Γιάννινα (08/01, 17:15), καθώς οι υπόλοιποι ορισμοί θα ανακοινωθούν από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας όταν αποφασιστεί οριστικά η διεξαγωγή των υπόλοιπων αναμετρήσεων της 17ης αγωνιστικής.

Ετσι λοιπόν στο Ηράκλειο θα βρεθεί ο Τζήλος, ο οποίος για βοηθούς θα έχει τους Μεϊντάνα και Βασιλόπουλο, 4ο τον Γκορτσίλα και στο VAR τους Κουτσιαύτη, Χριστάκογλου.