HomeHL-LifestyleΤο πρώτο μήνυμα της συζύγου του Τζόκοβιτς

Το πρώτο μήνυμα της συζύγου του Τζόκοβιτς

«Ο μόνος νόμος που πρέπει να σεβόμαστε είναι η αγάπη»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Tο δικό της μήνυμα αγάπης κι ενότητας σε μια προσπάθεια να ρίξει τους τόνους για την περιπέτεια που περνά ο Νόβακ Τζόκοβιτς στην Αυστραλία, έστειλε με ανάρτησή της στα social media, η σύζυγός του, Γελένα.

Η Γελένα Τζόκοβιτς ευχαρίστησε τον κόσμο που στήριξε τον Σέρβο τενίστα, ενώ ανέφερε πως ο σεβασμός για τον άνθρωπο και η αγάπη προέχουν.

Σύμφωνα με το παλαιό ημερολόγιο σήμερα (7/1) είναι Χριστούγεννα. Οι Σέρβοι ορθόδοξοι γιορτάζουν σήμερα (σ.σ.: 25 Δεκεμβρίου κατά το παλαιό) τη γέννηση του Θεανθρώπου και η σύζυγος του Νόλε γράφει στα social media.

«Είναι Χριστούγεννα για εμάς, όλες μου οι ευχές είναι όλοι να είναι υγιείς, χαρούμενοι, ασφαλείς και με τις οικογένειές τους. Θα θέλαμε κι εμείς να είμαστε όλοι μαζί σήμερα αλλά η παρηγοριά μου είναι ότι τουλάχιστον είμαστε όλοι ασφαλείς. Και όλοι θα μάθουμε από αυτή την εμπειρία.

Σας ευχαριστώ όλους από όλο τον κόσμο που χρησιμοποιήσατε τη φωνή σας για να στείλετε αγάπη στον σύζυγό μου. Παίρνω μια βαθιά ανάσα για να ηρεμήσω και να αναζητήσω την ευγνωμοσύνη (και την κατανόηση) σε αυτή τη στιγμή για ό,τι συμβαίνει.

Ο μόνος νόμος που θα πρέπει να σεβόμαστε μπροστά σε κάθε σύνορο είναι η αγάπη και ο σεβασμός για τους ανθρώπους. Η αγάπη και η συγχώρεση δεν είναι ποτέ λάθος αλλά μια πανίσχυρη δύναμη. Σας ευχαριστώ».

protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση