HomeHL-SportsΟΦΗ: Επιστροφή Τζον Τοράλ

ΟΦΗ: Επιστροφή Τζον Τοράλ

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός ξεπέρασε τον τραυματισμό του και μπήκε σε φουλ ρυθμούς.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με νέα πρόσωπα συνεχίζεται η προετοιμασία του ΟΦΗ, όπου επόμενο προγραμματισμένο του παιχνίδι είναι μεθαύριο με τον ΠΑΣ Γιάννινα (8/1).

Πιο συγκεκριμένα ο Τοράλ αποθεραπεύτηκε και μπήκε σε φουλ ρυθμούς, ενώ οι Γιάννου, Μαρινάκης ξεπέρασαν την ίωση που τους ταλαιπωρούσε και επίσης επέστρεψαν.

Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ

Με τον Jon Toral να επιστρέφει στο κανονικό πρόγραμμα, ολοκληρώθηκε η προπόνηση της ομάδας μας που έγινε το μεσημέρι της Πέμπτης  στο Παγκρήτιο στάδιο, η οποία περιελάμβανε άσκηση τεχνικής πάσας και παιχνίδι τακτικής.

Οι Απόστολος Γιάννου και Νίκος Μαρινάκης συμμετείχαν σε μέρος της προπόνησης, έχοντας ξεπεράσει την ίωση που τους ταλαιπώρησε τις τελευταίες ημέρες.

Ο Δημήτρης Σωτηρίου συνέχισε θεραπεία.

Από την προπόνηση, εκτός από τον Devis Epassy, ο οποίος έχει ενσωματωθεί στην Εθνική Καμερούν, απουσίασαν οι Abdul Weiss, Απόστολος Διαμαντής και Βασίλης Σηφάκης λόγω ίωσης.

Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για αύριο, Παρασκευή, στις 10:30, μετά το τέλος της οποίας θα ανακοινωθεί η αποστολή για τον αγώνα του Σαββάτου (8/1) με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση