HomeHL-GreeceΑπό τη φρεγάτα «Αιγαίον» έριξε τον Σταυρό ο Νίκος Χαρδαλιάς

Από τη φρεγάτα «Αιγαίον» έριξε τον Σταυρό ο Νίκος Χαρδαλιάς

Με αναφορά στον Παπαδιαμάντη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο υφυπουργός ενημερώθηκε από τον κυβερνήτη για την αποστολή της φρεγάτας, συνομίλησε και αντάλλαξε ευχές με το πλήρωμα της, το οποίο και βρίσκεται σε υψηλότατη επιχειρησιακή ετοιμότητα ανάληψης οποιασδήποτε επιχειρησιακής δράσης

Τη φρεγάτα «Αιγαίον», που εκτελεί χρέη πλοίου «φυλακής σκοπούντος» στο Βόρειο Αιγαίο, επισκέφθηκε ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Χαρδαλιάς, ανήμερα των Θεοφανίων.

Στη διάρκεια της επίσκεψης, ο Ν. Χαρδαλιάς παρέστη στην τελετή αγιασμού των υδάτων στο πλαίσιο εορτασμού των Θεοφανείων, που πραγματοποιήθηκε στο κατάστρωμα του πλοίου.

Ο υφυπουργός ενημερώθηκε από τον κυβερνήτη για την αποστολή της φρεγάτας, συνομίλησε και αντάλλαξε ευχές με το πλήρωμα της, το οποίο και βρίσκεται σε υψηλότατη επιχειρησιακή ετοιμότητα ανάληψης οποιασδήποτε επιχειρησιακής δράσης.

«… Την επαύριον ήσαν Φώτα. Την άλλην ημέραν Ολόφωτα…»! αναφέρει σε ανάρτησή του στο Facebook ο Ν. Χαρδαλιάς και, μεταξύ άλλων, προσθέτει: «Η αναφορά του Παπαδιαμάντη να συντροφεύει και να φωτίζει κάθε μας ημέρα, υπερκεράζοντας όλα τα προβλήματα και όλες τις δυσκολίες».

Διαφήμιση
Διαφήμιση