HomeHL-9Πέντε νεκροί από κορωνοϊό σε νοσοκομεία της Κρήτης

Πέντε νεκροί από κορωνοϊό σε νοσοκομεία της Κρήτης

Μόλις σε δύο ημέρες

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Πέντε είναι τα θύματα της πανδημίας τις τελευταίες ημέρες στην Κρήτη, με τα νοσοκομεία – και ιδιαίτερα το νοσοκομείο Χανίων – να δέχονται ασφυκτική πίεση.

Συγκεκριμένα, δύσκολη ήταν η παραμονή των Θεοφανείων για το Βενιζέλειο νοσοκομείο αφού έχασαν τη ζωή τους δύο άνθρωποι από κορωνοϊό ενώ ακόμη ένας είχε αφήσει την τελευταία του πνοή την Τρίτη.

Συγκεκριμένα, ανεμβολίαστη γυναίκα ηλικίας 88 ετών με υποκείμενα νοσήματα πέθανε τα ξημερώματα με αιτία θανάτου την αναπνευστική ανεπάρκεια συνεπεία της νόσου covid19.

Επιπλέον, ένας άνδρας ηλικίας 76 ετών με ελλιπή εμβολιασμό (είχε προλάβει να κάνει μόνο την πρώτη δόση) εξέπνευσε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου από καρδιακή ανακοπή.

Ακόμη στην κλινική covid, την Τρίτη 4 Ιανουαρίου, είχε χάσει τη ζωή της από αναπνευστική ανεπάρκεια ανεμβολίαστη ηλικίας 96 ετών με αρκετά υποκείμενα νοσήματα.

Τέλος, σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, δύο ακόμα άτομα, ένας 78χρονος και μία 83χρονη που νοσηλεύονταν με τη νόσο του κορωνοϊού στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων άφησαν την τελευταία τους πνοή.

Διαφήμιση
Διαφήμιση