HomeHL-SportsSuperleague: Η ΑΕΚ στο -9 από τον Ολυμπιακό, ο Παναθηναϊκός στο +5 από τον Άρη!

Superleague: Η ΑΕΚ στο -9 από τον Ολυμπιακό, ο Παναθηναϊκός στο +5 από τον Άρη!

Ο Ολυμπιακός έπεσε... θύμα έκπληξης στη Ριζούπολη, δίνοντας ευκαιρία στην ΑΕΚ να κάνει ξανά μονοψήφια την διαφορά από την κορυφή (-9), ενώ ο 4ος Παναθηναϊκός έχει μαξιλαράκι 5 βαθμών από τον Άρη.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στα πράσινα βάφτηκε το πιο λαμπερό ματς της 16ης αγωνιστικής που έγινε στην Λεωφόρο το βράδυ της Τετάρτης, καθώς ο Παναθηναϊκός με ένα γκολ του Παλάσιος πριν συμπληρωθεί το πρώτο τέταρτο του αγώνα και με ένα του Αϊτόρ λίγο πριν το φινάλε επικράτησε του Άρη με 2-0.

Το τριφύλλι ήταν καλύτερο σε όλη την αναμέτρηση κι έχασε αρκετές ευκαιρίες να καθαρίσει από νωρίς την υπόθεση νίκη.

Με το τρίποντο αυτό η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, παραμένει στην 4η θέση, έχοντας και ματς λιγότερο καθώς είναι στο +5 από τον Άρη.

Το… μπαμ της «κουτσής» αγωνιστικής, αλλά και έως τώρα της σεζόν, έγινε στη Ριζούπολη.

Εκεί ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός έκανε ποδαρικό στο 2022 με το αριστερό καθώς δεν κατάφερε να βρει το τρίποντο κόντρα στον αποδεκατισμένο Απόλλωνα Σμύρνης.

Τι κι αν η «Ελαφρά Ταξιαρχία» μετρούσε 15 (!!!) ποδοσφαιριστές που δεν ήταν σε θέση να βοηθήσουν, ενώ από τον πάγκο έλειπε και ο Τζιανλούκα Φέστα;

Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς έχασε ευκαιρίες, έπεσε πάνω στον συγκλονιστικό Βέρχουλστ και τελικά δεν βρήκε γκολ νίκης (0-0) και φυσικά δεν βρήκε και το τρίποντο που διατηρούσε το +11 από την ΑΕΚ.

Η Ενωση που λίγες ώρες νωρίτερα, αν και δεν γοήτευσε με την απόδοσή της, πέρασε νικηφόρα από την Λαμία με το 2-0 κόντρα στην τοπιική ομάδα.

Σε ένα ματς, συναισθηματικό φορτισμένο για τον Δικέφαλο, μετά τον χαμό του Στέλιου Σεραφείδη, τα γκολ των Λιβάι Γκαρσία και Άμραμπατ έδωσαν στην ομάδα τουτ Γιαννίκη το πολύτιμο τρίποντο και ένα καλό ξεκίνημα στην νέα χρονιά.

Παράλληλα, μετά την… ερυθρόλευκη γκέλα στη Ριζούπολη πλέον η ΑΕΚ είναι στο -9 από τον Ολυμπιακό, που πάντα οδηγεί την βαθμολογική κούρσα.

Η αγωνιστική (16η)

ΠΑΣ Γιάννινα – Ιωνικός 1-0

Αστέρας Τρίπολης – ΟΦΗ 1-0

Ατρόμητος – Βόλος (ΑΝΑΒΟΛΗ)

Λαμία – ΑΕΚ 0-2

Απόλλων Σμύρνης – Ολυμπιακός 0-0

ΠΑΟΚ – Παναιτωλικός (ΑΝΑΒΟΛΗ)

Παναθηναϊκός – Αρης 2-0

H Bαθμολογία σε 16 αγώνες

1. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 42

2. A.E.K. 33

3. Π.Α.Ο.Κ. 28

4. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 26

5. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 25

6.Ο.Φ.Η. 22

7.ΑΡΗΣ 21

8.ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠ. 20

9. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 15

10. ΒΟΛΟΣ 15

11. ΙΩΝΙΚΟΣ 14

12. ΛΑΜΙΑ 11

13. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. 9

14. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜ. 8

*Ο Άρης ξεκίνησε το πρωτάθλημα με -6 βαθμούς.

Διαφήμιση
Διαφήμιση