HomeHL-9Στην Κρήτη το εμβόλιο της Moderna – Ανοίγουν νέες εμβολιαστικές γραμμές

Στην Κρήτη το εμβόλιο της Moderna – Ανοίγουν νέες εμβολιαστικές γραμμές

Στις 28 μέρες η πρώτη με την δεύτερη δόση

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Διαθέσιμο πλέον και στην Κρήτη είναι από την ερχόμενη Κυριακή 9/1 το mrna εμβόλιο της Moderna.

Το εμβόλιο θα γίνεται σε δύο δόσεις με διαφορά 28 ημερών μεταξύ τους, ενώ έχει έγκριση προς το παρόν σε ηλικίες άνω των 18 ετών. Επίσης, η αναμνηστική (τρίτη) δόση θα περιέχει τη μισή ποσότητα εμβολίου, όπως ανέφερε στο cretapost ο Υποδιοικητής της 7ης ΥΠΕ Κρήτης κ. Δημήτρης Αγαπίου.

Με αυτό ως δεδομένο ανοίγουν πλέον περισσότερες εμβολιαστικές γραμμές στην Κρήτη ώστε να εξυπηρετηθούν πιο αποτελεσματικά όσοι επιθυμούν να εμβολιαστούν με την πρώτη, την αναμνηστική δόση ή να εμβολιάσουν τα παιδιά τους.

Οι εμβολιασμοί σε πρώτη φάση θα γίνονται στο Γ.Ν. Χανίων, στο Γ.Ν.Ρεθύμνου, Στο ΠΑΓΝΗ και στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας, τις Κυριακές του Ιανουαρίου, ενώ στο Κέντρο Υγείας Ηρακλείου όπως και στο Ναυτικό Νοσοκομείο Κρήτης θα μπορούν οι πολίτες να προγραμματίσουν ραντεβού  Δευτέρα με Κυριακή  με το συγκεκριμένο εμβόλιο.

Αισιόδοξα όμως είναι τα νέα και σε ότι αφορά στον εμβολιασμό των παιδιών καθώς, όπως αναφέρει σε ανάρτησή του στο facebook ο κ. Αγαπίου, «επιπλέον εμβολιαστικές γραμμές είναι διαθέσιμες και για τα Παιδιατρικα Εμβόλιαστικα στην Κρήτη, με το εμβόλιο της Pfizer, αφορούν τις ηλικίες 5-11 ετών».

Αναλυτικά η ανάρτηση με όλες τις χρήσιμες πληροφορίες:

︎Περισσότερες εμβολιαστικές γραμμές στη Κρήτη.

︎Με το εμβόλιο της Moderna πλέον, από την ερχόμενη Κυριακή 9/1 .

︎ Οι συμπολίτες μας θα μπορούν να προγραμματιζουν ραντεβού με το εμβόλιο της Moderna, σε πρώτη φάση,  κάθε Κυριακή σε Νοσοκομεία της Κρήτης απο την Κυριακής 9 Ιανουαρίου και για τις Κυριακές 16/1, 23/1 και 30/1.

︎Οι εμβολιασμοί θα γίνονται στο Γ.Ν. Χανίων, στο Γ.Ν.Ρεθύμνου, Στο ΠΑΓΝΗ και στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας, τις Κυριακές του Ιανουαρίου.

︎Στο Κέντρο Υγείας Ηρακλείου όπως και στο Ν.Ν.Κ θα μπορούν να προγραμματίσουν ραντεβού  Δευτέρα με Κυριακή  με το συγκεκριμένο εμβόλιο.

︎Επιπλέον εμβολιαστικές γραμμές είναι διαθέσιμες και για τα Παιδιατρικα Εμβόλιαστικα στηΚρήτη, με το εμβόλιο της Pfizer, αφορούν τις ηλικίες 5-11 ετών, από 7/1 και καθημερινά στα Νοσοκομεία Γ.Ν. Χανίων, Γ.Ν.Ρεθύμνου, Γ.Ν.Βενιζελειο, ΠΑΓΝΗ, Γ.Ν.Αγιου Νικολάου, Νοσοκομείο Σητείας και Ιεράπετρας.

︎Πάμε να προστατέυσουμε την Υγεία μας και όλων όσων αγαπάμε,  παίρνοντας στα χέρια μας την καλύτερη ασπίδα.

︎Ένα μεγάλο, μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους συμβάλουν καθημερινά σε αυτή την προσπάθεια, προστασίας της δημόσιας υγείας.

Διαφήμιση
Διαφήμιση