HomeHL-9Ραγδαία επιδείνωση του καιρού με καταιγίδες – Πότε επηρεάζεται η Κρήτη

Ραγδαία επιδείνωση του καιρού με καταιγίδες – Πότε επηρεάζεται η Κρήτη

Κατά τόπους έντονες καταιγίδες

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ραγδαία επιδείνωση πρόκειται να παρουσιάσει ο καιρός σε ολόκληρη από την Παρασκευή το μεσημέρι στα ηπειρωτικά τμήματα της χώρας.

Η νέα κακοκαιρία πρόκειται να διαρκέσει αρκετές ημέρες, τουλάχιστον έως και την επόμενη Δευτέρα 10 Ιανουαρίου, σύμφωνα με όσα ανέφερε στο cretapost ο μετεωρολόγος και Διευθυντής Ερευνών στο Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών Κώστας Λαγουβάρδος.

Πότε επηρεάζεται η Κρήτη – Πόσο θα διαρκέσει

Η Κρήτη, όπως και η υπόλοιπη χώρα, θα επηρεάζεται από διαδοχικά κύματα κακοκαιρίας για πολλές ημέρες. Συγκεκριμένα τα φαινόμενα πρόκειται να επηρεάσουν το νησί από το Σάββατο κι έπειτα με βροχές και καταιγίδες – κατά τόπους ισχυρές – να επικρατούν σε όλο το νησί και την Κυριακή αλλά και την Δευτέρα.

Ωστόσο παρά τα έντονα καιρικά φαινόμενα με τις καταιγίδες, η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή. Οι άνεμοι θα συνεχίσουν να πνέουν από νότιες διευθύνσεις μέχρι και την ερχόμενη Δευτέρα στα 4- 6 μποφόρ.

Συνεπώς, παρά τις βροχές, η θερμοκρασία δεν αναμένεται να επιστρέψει στα κανονικά για την εποχή επίπεδα, πρόκειται να διατηρηθούν μέχρι και την Δευτέρα οι ήπιες θερμοκρασίες των τελευταίων ημερών.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση