HomeHL-9Ομηρία στον Άγιο Παντελεήμονα: Απολογείται σήμερα ο Αιγύπτιος

Ομηρία στον Άγιο Παντελεήμονα: Απολογείται σήμερα ο Αιγύπτιος

Για το κακούργημα της αρπαγής και της απόπειρα ανθρωποκτονίας

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Την πόρτα του γραφείου του ανακριτή αναμένεται να περάσει σε λίγη ώρα ο 34χρονος Αιγύπτιος, ο οποίος κατηγορείται ότι κακοποίησε την πρώην σύντροφό του και στη συνέχεια την κρατούσε όμηρο στο σπίτι του το απόγευμα της Πρωτοχρονιάς.

Ο δράστης οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα το πρωί της Κυριακής όπου ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί σήμερα το πρωί. Σε βάρος του έχει σχηματιστεί δικογραφία, από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών, για απόπειρα ανθρωποκτονίας, αρπαγή, απείθεια, βία κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων, εκρηκτικές ύλες και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων.

Χθες, η 31χρονη κοπέλα από την Βουλγαρία περιέγραψε στην ανακρίτρια τον «εφιάλτη» που έζησε το απόγευμα του Σαββάτου στα χέρια του 34χρονου. Όπως είπε και στην αρχική της κατάθεσή στους αστυνομικούς, ο δράστης όχι μόνο την ξυλοκόπησε αλλά μετέδιδε ζωντανά τις στιγμές φρίκης μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

Δείτε βίντεο από τον άγριο ξυλοδαρμό της 30χρονης – Προσοχή σκληρές εικόνες

Ο Αιγύπτιος δεν δίστασε, μάλιστα, να πάρει τηλέφωνο τον 7χρονο γιο της και να τον βάλει να βλέπει ζωντανά τον ξυλοδαρμό της μητέρας του.

Το χρονικό της φρίκης

Η 31χρονη κοπέλα από την Βουλγαρία, η οποία μένει μαζί με την αδελφή της στην Ελλάδα τα τελευταία τρία χρόνια, διατηρούσε σχέση με τον Αιγύπτιο εδώ και 4 μήνες. Το τελευταίο διάστημα, ωστόσο, το ζευγάρι είχε χωρίσει αλλά διατηρούσαν επικοινωνία.

Το βράδυ της Παραμονής της Πρωτοχρονιάς, ο Αιγύπτιος την κάλεσε να πάνε στο σπίτι του μαζί με την αδερφή της για να κάνουν την αλλαγή του χρόνου. Εκείνη αρνήθηκε με αποτέλεσμα ο 34χρονος να πιστέψει πως η πρώην σύντροφός του έχει συνάψει νέο δεσμό.

Ο Αιγύπτιος την έπαιρνε όλο το βράδυ τηλέφωνο και η κοπέλα δεν του απαντούσε. Αυτό πυροδότησε την ζήλεια του 34χρονου…

Το επόμενο μεσημέρι, λίγο μετά τις 14.30, ο 34χρονος πήγε στο σπίτι της κοπέλας στην οδό Σολωμού, στο Γαλάτσι, και άρχισε να φωνάζει για να του ανοίξουν. Στη συνέχεια σκαρφάλωσε στο μπαλκόνι και συνέχιζε να φωνάζει και να χτυπάει με τα χέρια του το τζάμι. Η κοπέλα φοβήθηκε και είπε στον ιδιοκτήτη που ήταν μαζί της να μην του ανοίξει, όμως εκείνος επειδή φοβήθηκε του άνοιξε από το μπαλκόνι να μπει.

Μόλις μπήκε στο σπίτι, πήγε στην κουζίνα πήρε ένα μαχαίρι και κινήθηκε προς το μέρος της.Έστρεψε το μαχαίρι απειλητικά προς την αδερφή της και της φώναζε να μην πλησιάσει. Μετά την έπιασε από το μαλλί και την έσερνε στο πάτωμα μέχρι την εξώπορτα. Αφού βγήκαν απ’ το σπίτι την πήγε αρχικά περπατώντας με τη βία και μετά όπως είπε, την έβαλε σε ένα ταξί και την πήγε σπίτι του στην οδό Αλκιβιάδου, στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα.

Στην κατάθεσή της, την οποία δημοσίευσε το protothema.gr, η 31χρονη είπε στους αστυνομικούς ότι μόλις έφτασαν στο διαμέρισμα της οδού Αλκιβιάδου ο 34χρονος ήταν εκτός ελέγχου.

Μόλις μπήκαν στο σπίτι της είπε: «Ξέρω ότι εκεί που θα πάμε θα έρθει η αστυνομία αλλά εγώ μπορεί και να σε σκοτώσω σήμερα.» Και άρχισε να της χτυπάει το κεφάλι και να της ρίχνει μπουνιές. Εκείνη προσπάθησε να τον ηρεμήσει αλλά αυτός δεν την άφηνε να μιλήσει. Εκτός από μπουνιές και κλωτσιές, ο 34χρονος χτυπούσε την άτυχη γυναίκα στο σώμα και στο κεφάλι με ένα λάστιχο που έκοψε από έναν ναργιλέ.

Κάποια στιγμή της άρπαξε το κινητό από το χέρι και της είπε: «Κ…α, π…α, τώρα θα δεις ποιος είναι άντρας». Δεν σταμάτησε να τη χτυπά ενώ παράλληλα τη βιντεοσκοπούσε σε ζωντανή μετάδοση από το λογαριασμό της στο Facebook ώστε να το βλέπουν όλοι οι φίλοι της. Μάλιστα, εκείνη την ώρα, την πήρε με βίντεό κλήση το 7χρονο παιδί της από την Βουλγαρία και ο Αιγύπτιος συνέχισε να την χτυπά μπροστά του και να το δείχνει στην κάμερα.

«Θα ανατιναχθώ, θα μας σκοτώσω όλους»

Η «κόλαση» που έζησε η 31χρονη στο διαμέρισμα του Αιγύπτιου κράτησε μέχρι τις 5.30 το απόγευμα. Έως ότου φτάσει η αστυνομία στο σπίτι, ο 34χρονος της είχε καρφώσει ένα σουγιά στο λαιμό και την απειλούσε. «Πίστευα πραγματικά ότι ήθελε να με σκοτώσει με ένα σουγιά που κρατούσε στον λαιμό μου. Την ώρα εκείνη έλεγε μια προσευχή που λένε οι Μουσουλμάνοι πριν σφάξουν ζώο ή άνθρωπο. Ευτυχώς χτύπησε το κουδούνι και σταμάτησε», είπε στην κατάθεσή της η κοπέλα από την Βουλγαρία.

Μόλις ο δράστης αντιλήφθηκε ότι στην είσοδο της πολυκατοικίας έχει φτάσει η αστυνομία, πήρε μία φιάλη υγραερίου και έναν αναπτήρα. Άνοιξε τη φιάλη και άφησε το υγραέριο να βγει στον αέρα. Εκείνη φοβήθηκε γιατί μύρισε στον αέρα το υγραέριο, έβλεπε τον αναπτήρα στο χέρι του και νόμιζε ότι θα τους βάλει φωτιά.

«Θα ανατιναχθώ, θα μας σκοτώσω όλους», φώναζε ο 34χρονος στους αστυνομικούς οι οποίοι τον καλούσαν να αφήσει τον αναπτήρα.

«Θα ανατινάξω όλη την πολυκατοικία, ό, τι είναι γραφτό να γίνει θα γίνει, δεν με νοιάζει η ζωή μου, εγώ θα πάω στον Αλλάχ», απαντούσε σε κατάσταση αμοκ ο δράστης την ώρα που οι αστυνομικοί προσπαθούσαν να μάθουν αν η 31χρονη κοπέλα είναι ζωντανή.

«Καλά είναι ακόμη, όταν με δείτε να κρατάω το κομμένο κεφάλι της στο χέρι θα καταλάβετε ότι είμαι άνδρας», τους απαντούσε ο Αιγύπτιος.

Εκείνη την ώρα η αστυνομία έσπασε την πόρτα και του φώναξε να πετάξει τον αναπτήρα και να παραδοθεί. Εκείνος απάντησε: «Όχι δεν βγαίνω με τίποτα, Θα πεθάνουμε όλοι μαζί. Εσείς δεν έχετε νόμους εδώ γιατί με έχετε βάλει επτά φορές μέσα χωρίς να κάνω μαλακίες. Και τους Αλβανούς που κάνουν μαλακίες τους έχετε έξω».

Μετά οι αστυνομικοί του είπαν να την αφήσει εκείνη να φύγει και εκείνος απάντησε: «Είναι γυναίκα μου και θα την κάνω ό,τι θέλω εγώ. Και να την σκοτώσω εσάς τι σας νοιάζει; Γιατί ήρθατε εδώ ποιος σας φώναξε;».

Δεν ήταν το πρώτο θύμα του Αιγύπτιου

Στο μεταξύ, μια παλαιότερη υπόθεση κακοποίησης με θύμα μια άλλη κοπέλα και θύτη τον 34χρονο φέρνει στο «φως» η κατάθεση της 31χρονης κοπέλας από την Βουλγαρία.

Όπως ομολογεί, αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Αιγύπτιος την χτυπούσε ενώ αποκαλύπτει πως έχει υπάρξει και δεύτερο θύμα του.

Συγκεκριμένα, πριν από δύο χρόνια, μετά από ένα καβγά που είχε το ζευγάρι, ο Αιγύπτιος της εκμυστηρεύθηκε ότι μια πρώην κοπέλα του τον έχει κατηγορήσει για ξυλοδαρμό. Μάλιστα, δεν αρνήθηκε ότι χτύπησε τη συγκεκριμένη γυναίκα θέλοντας έτσι να δείξει στην 31χρονη πως δεν θα διστάσει να το ξανακάνει.

Ωστόσο, αν και η ίδια δεχόταν συχνά τη βίαιη συμπεριφορά του συντρόφου της δεν είχε σκεφτεί να τον καταγγείλει καθώς φοβόταν την αντίδρασή του. Όπως λέει, όμως, το μεσημέρι του Σαββάτου ο 34χρονος ήταν εκτός ελέγχου.

«Φοβάμαι πολύ για την ζωή μου. Μπορεί να τον αφήσουν ελεύθερο. Είμαι σίγουρη ότι θα ξαναέρθει για να με σκοτώσει. Με ζήλευε. Με είχε ξαναχτυπήσει πολλές φορές, αλλά δεν ήθελα να το πω στην αστυνομία. Έχει χτυπήσει άλλη μια γυναίκα με δυο παιδιά. Ήθελε να σκοτώσει και τα παιδιά της», δήλωσε η 31χρονη στους δημοσιογράφους που την περίμεναν έξω από τα δικαστήρια της Ευελπίδων χθες το μεσημέρι.

Με δήλωσή του στο protothema.gr, ο συνήγορος της 31χρονης, κ. Κωνσταντίνος Γώγος, εξέφρασε την ανησυχία του για τη ζωή του θύματος σε περίπτωση που ο 34χρονος δεν κριθεί προφυλακιστέος.

«Πρόκειται για ένα φριχτό περιστατικό ωμής βίας απέναντι σε μια ανυπεράσπιστη γυναίκα το οποίο είχε σαν αποτέλεσμα όχι μόνο τον τραυματισμό της αλλά και τον εξευτελισμό της. Καθώς ο θύτης δεν είχε μόνο στόχο τον τραυματισμό της αλλά και την προβολή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σε περίπτωση που δεν προφυλακιστεί, ανησυχώ κι εγώ πώς θα καταφέρει να επιβιώσει, εάν θα πρέπει να είναι κυνηγημένη για το υπόλοιπο της ζωής της», λέει χαρακτηριστικά.

protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση