HomeHL-GreeceΠροφυλακίστηκε ο Αιγύπτιος – Νέο σοκαριστικό βίντεο από τον άγριο ξυλοδαρμό

Προφυλακίστηκε ο Αιγύπτιος – Νέο σοκαριστικό βίντεο από τον άγριο ξυλοδαρμό

Προσοχή: Σκληρές εικόνες

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Προφυλακίστηκε ο Αιγύπτιος που απήγαγε και στη συνέχεια ξυλοκόπησε άγρια την 30χρονη πρώην σύνστροφό του. Στο μεταξύ, μια παλαιότερη υπόθεση κακοποίησης με θύμα μια άλλη κοπέλα φέρνει στο «φως» η κατάθεση της 30χρονης από την Βουλγαρία, η οποία το απόγευμα της Πρωτοχρονιάς έπεσε θύμα ξυλοδαρμού και ομηρίας από τον Αιγύπτιο, πρώην σύντροφό της.

Στην κατάθεσή της, η 30χρονη ομολογεί πως αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο 34χρονος την χτυπούσε ενώ αποκαλύπτει πως έχει υπάρξει και δεύτερο θύμα του.

Δείτε βίντεο από τον άγριο ξυλοδαρμό της 30χρονης – Προσοχή σκληρές εικόνες


Συγκεκριμένα, πριν από δύο χρόνια, μετά από ένα καβγά που είχε το ζευγάρι, ο Αιγύπτιος της εκμυστηρεύθηκε ότι μια πρώην κοπέλα του τον έχει κατηγορήσει για ξυλοδαρμό. Μάλιστα, δεν αρνήθηκε ότι χτύπησε τη συγκεκριμένη κοπέλα θέλοντας έτσι να δείξει στην 30χρονη πως δεν θα διστάσει να το ξανακάνει.

Ωστόσο, αν και η ίδια δεχόταν συχνά τη βίαιη συμπεριφορά του συντρόφου της δεν είχε σκεφτεί να τον καταγγείλει καθώς φοβόταν την αντίδρασή του. Όπως λέει, όμως, το μεσημέρι του Σαββάτου ο 34χρονος ήταν εκτός ελέγχου.

 «Κ…α, π…α, τώρα θα δεις ποιος είναι άντρας»

Την ίδια ώρα, αποτροπιασμό προκαλούν οι λεπτομέρειες από τον ξυλοδαρμό της 30χρονης κοπέλας από την Βουλγαρία

Ο Αιγύπτιος δράστης λίγα λεπτά πριν χτυπήσει με μανία το θύμα του σε ζωντανή μετάδοση στο Facebook φέρεται να την έβριζε με χυδαίο τρόπο λέγοντας της «τώρα θα δεις ποιος είναι άντρας».

«Κ…α, π…α, τώρα θα δεις ποιος είναι άντρας», ήταν τα τελευταία λόγια του 34χρονου προτού πατήσει το κουμπί στο κινητό της 30χρονης και ξεκινήσει να τη χτυπά σε ζωντανή μετάδοση από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

Αφορμή για τον ξυλοδαρμό στάθηκε η απουσία της ατυχής κοπέλας από ενα οικογενειακό τραπέζι στο οποίο την είχε καλέσει ο 34χρονος.

Μετά τα Χριστούγεννα, ο δράστης της ζήτησε να τον συνοδεύσει σε ενα φιλικό σπίτι εκείνη όμως αρνήθηκε καθώς είχαν χωρίσει. Τότε ο 34χρονος άρχισε να πιστεύει πως η πρώην σύντροφός του έχει άλλο δεσμό. Η ζήλεια του έγινε αφόρητη με αποτέλεσμα η 30χρονη να διακόψει την επικοινωνία μαζί του.

Αυτό εξόργισε τον δράστη ο οποίος το μεσημέρι της Πρωτοχρονιάς πήγε απροειδοποίητα στο σπίτι που μένει η 30χρονη μαζί με την αδελφή της στο Γαλάτσι. Εκεί την χτύπησε εξευτελίζοντάς την δημόσια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Πρόκειται για ένα φριχτό περιστατικό ωμής βίας απέναντι σε μια ανυπεράσπιστη γυναίκα το οποίο είχε σαν αποτέλεσμα όχι μόνο τον τραυματισμό της αλλά και τον εξευτελισμό της. Καθώς ο θύτης δεν είχε μόνο στόχο τον τραυματισμό της αλλά και την προβολή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης», λέει στο protothema.gr ο συνήγορος της 30χρονης, κ. Κωνσταντίνος Γώγος, σχολιάζοντας τη δράση του 34χρονου.

protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση