HomeHL-GreeceΜοσχάτο: Πολλά τα ερωτηματικά για τη δολοφονία του 42χρονου από τη Γεωργία

Μοσχάτο: Πολλά τα ερωτηματικά για τη δολοφονία του 42χρονου από τη Γεωργία

Τι εξετάζουν οι αρχές

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συναγερμός έχει σημάνει στο τμήμα Ανθρωποκτονιών της ΕΛ.ΑΣ. με τη δολοφονία 42χρονου Γεωργιανής καταγωγής χθες (1/1) αργά το απόγευμα στο Μοσχάτο.

Tο αιματηρό περιστατικό εκτυλίχθηκε στην οδό Ταξιαρχών 33, όταν ο άνδρας, τη στιγμή που επέστρεφε σπίτι του με τη σύντροφό του και το ανήλικο παιδί τους, δέχθηκε πυροβολισμούς από δύο άτομα στο κεφάλι. Ειδικότερα, οι δράστες τον πυροβόλησαν τη στιγμή που έβγαινε από το αυτοκίνητό του και αμέσως μετά τράπηκαν σε φυγή. Στο σημείο βρέθηκαν τέσσερις κάλυκες.

Το τοπίο είναι θολό για τους αναλυτές της ΕΛ.ΑΣ., καθώς αν και η δολοφονία παραπέμπει σε «ξεκαθάρισμα λογαριασμών», το θύμα φέρεται να μην έχει κάποιο ιδιαίτερο εγκληματικό παρελθόν, ενώ δήλωνε άνεργος. Παραμένουν τα ερωτήματα σχετικά με το πώς βιοποριζόταν ο 42χρονος από τη Γεωργία, καθώς η χθεσινή ανάκριση της συντρόφου του θύματος δεν κατέληξε σε ασφαλή συμπεράσματα.

Ο δράστης είχε στήσει καρτέρι έξω από το σπίτι του 42χρονου και τη στιγμή που εκείνος έμπαινε στην πολυκατοικία σήκωσε το πιστόλι (7,65 χιλιοστών) και τον πυροβόλησε στο κεφάλι. Οι αστυνομικοί αναμένουν τα αποτελέσματα της βαλλιστικής εξέτασης που θα δώσει πληροφορίες για το όπλο που χρησιμοποίησε ο δράστης.

Οι έρευνες έχουν στραφεί στο να βρεθεί ο τρόπος με τον οποίο το ζευγάρι έβγαζε χρήματα, καθώς και το αν η εκτέλεση έχει να κάνει με προσωπικά κίνητρα ή άλλες διαφορές που προέρχονται απο δραστηριότητες που είχε ο ίδιος.

eleftherostypos.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση