HomeHL-GreeceΔολοφόνησαν 41χρονο μπροστά στα μάτια του παιδιού του και της γυναίκας του

Δολοφόνησαν 41χρονο μπροστά στα μάτια του παιδιού του και της γυναίκας του

Αναζητούν τον δράστη οι αρχές

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, ο 41 χρονος επέστρεφε το βράδυ του Σαββάτου στο σπίτι του μαζί με την οικογένεια του, όταν δέχθηκε πυροβολισμούς. Μπροστά στα μάτια της ανήλικης κόρης του και της συζύγου του ο δράστης πυροβόλησε τουλάχιστον 4-5 φορές. Στην είσοδο της πολυκατοικίας βρέθηκαν 3 κάλυκες. Το θύμα ήταν Γεωργιανής καταγωγής. Οι αρχές αναζητούν τον δράστη, ο οποίος ήταν πεζός και φορούσε μαύρα. Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για ξεκαθάρισμα λογαριασμών, χωρίς να αποκλείεται το ενδεχόμενο να πρόκειται για «συμβόλαιο θανάτου» από το εξωτερικό.

Οι κάλυκες που βρέθηκαν πιθανώς να προήλθαν από το όπλο διαμετρήματος 22 χιλιοστών. Η δολοφονική επίθεση έγινε στην οδό Ταξιαρχών 31 στο Μοσχάτο. Συγκλονισμένοι είναι οι κάτοικοι της περιοχής. Σε κατάσταση σοκ είναι η σύζυγος του θύματος αλλά και οι κάτοικοι της περιοχής. Στο σημείο έχουν σπεύσει φίλοι του θύματος αλλά και μέλη της οικογένειας του που δεν μπορούν να πιστέψουν την τραγωδία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πριν από περίπου μια εβδομάδα είχε κλαπεί και το αυτοκίνητο του θύματος, μάρκας smart μέσα από το γκαράζ της πολυκατοικίας. Όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά πηγές, «σήκωσαν» το αμάξι.

Γείτονες του θύματος, τον περιγράφουν ως μια σκοτεινή και απόμακρη προσωπικότητα που απέφευγε τις κοινωνικές επαφές μαζί τους. Βρισκόταν αρκετές ώρες στο σπίτι, ενώ αρκετές φορές τον άκουγαν να μιλάει στο τηλέφωνο στο μπαλκόνι στα Γεωργιανά. Μάλιστα, αρκετοί άνθρωποι επισκέπτονταν το σπίτι του. Στο συγκεκριμένο διαμέρισμα ζούσε τα τελευταία 3-4 χρόνια.

protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση