HomeΨΙΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑΕλληνικό μπαρ υιοθετεί μια σειρά από συνθηματικές φράσεις που σώζουν ζωές

Ελληνικό μπαρ υιοθετεί μια σειρά από συνθηματικές φράσεις που σώζουν ζωές

Βρίσκεται στον Βόλο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Όλες έχουμε βρεθεί κάποια στιγμή στη δύσκολη θέση να προσπαθούμε να ξεφύγουμε από κάποιον ενοχλητικό στο μπαρ. Μπορεί να μην είναι κάτι παραπάνω από επίμονο φλερτ, που κι αυτό βέβαια αρκεί για να μας καταστρέψει τη βραδιά, τι γίνεται όμως αν νιώθουμε να απειλείται η ασφάλειά μας;

Για όλες αυτές τις περιπτώσεις έχει προνοήσει ένα μπαρ στο Βόλο, που προτείνει στις γυναίκες που αισθάνονται απειλή να χρησιμοποιήσουν μια σειρά από συνθήματα, αναζητώντας διακριτικά βοήθεια. Η επιγραφή βρίσκεται στις γυναικείες τουαλέτες, όπως μας ενημερώνει η σχετική ανάρτηση, που έχει γίνει viral.

Αυτή η πρωτοβουλία θυμίζει τη βρετανική καμπάνια όπου οι γυναίκες μπορούν να καταφύγουν σε μια κωδική φράση: «Είναι εδώ η Άντζελα;». Όπως σχολίασε ένας πορτριέρης, ο ο Adam Porter, μιλώντας στη βρετανική εφημερίδα «Liverpool Echo», από τότε που έπιασε δουλειά, πριν από πέντε μήνες, την έχει ακούσει από πολλές γυναίκες: «Ουσιαστικά, είναι σαν να μου λένε: Μπορείς να έχεις το νου σου σε αυτό τον τύπο, που με κάνει να νιώθω άβολα; Ακούω αυτή τη φράση τουλάχιστον μία φορά μέσα στο ίδιο βράδυ, πιθανόν και τρεις ή τέσσερις. Αν μου πουν “με χούφτωσε”, πετάμε τον τύπο έξω. Αυτό συμβαίνει σε περίπτωση οποιουδήποτε ανάρμοστου αγγίγματος».

Δείτε τη νέα ανάρτηση για το ελληνικό μπαρ:

marieclaire.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση