HomeHL-WorldΗΠΑ: Δυο αστυνομικοί νεκροί μετά από πυροβολισμούς στο Ιλινόις

ΗΠΑ: Δυο αστυνομικοί νεκροί μετά από πυροβολισμούς στο Ιλινόις

Κατά τη διάρκεια ελέγχου σε ξενοδοχείο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Δυο αστυνομικοί σκοτώθηκαν μετά από πυροβολισμό που δέχθηκαν κατά τη διάρκεια ελέγχου σε ξενοδοχείο στην κομητεία Κανκακί του Ιλινόις, το βράδυ της Τετάρτης.

Οι δύο αστυνομικοί του τμήματος του Μπράντλεϊ είχαν κληθεί στο σημείο μετά από αναφορά για σκύλους που γάβγιζαν σε ένα σταθμευμένο όχημα στο πάρκινγκ ενός Comfort Inn, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα.

«Οι αστυνομικοί πυροβολήθηκαν κατά τη διάρκεια συμπλοκής ενώ βρίσκονταν στη σκηνή», σύμφωνα με το γραφείο του σερίφη της κομητείας Κανκακί. Η Μαρλίν Ρίτμανικ σκοτώθηκε ακαριαία, ενώ ο συναδελφός της, Σιν Ρίλεϊ, μεταφέρθηκε σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο και υπέκυψε στα τραύματά του.

Αφού βρήκαν το όχημα, κατευθύνθηκαν σε δωμάτιο εντός του ξενοδοχείου όπου διέμενε ο πιθανός ιδιοκτήτης του οχήματος. Ενώ μιλούσαν με τους ενοίκους του δωματίου, αυτοί επιτέθηκαν στους αστυνομικούς, πυροβολώντας τους, είπε το γραφείο του σερίφη στο ABC 7 Chicago.

Οι αρχές δεν έχουν συλλάβει τους φερόμενους ως δράστες, ενώ έχουν ξεκινήσει ερευνά για έναν 25χρονο. Το γραφείο του σερίφη είπε ότι ονομάζεται Ντάριους Σάλιβαν και θεωρείται οπλισμένος και επικίνδυνος.

protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση