HomeHL-9Πραιτώρια: Στη φυλακή ο 46χρονος για τον θάνατο της μητέρας του

Πραιτώρια: Στη φυλακή ο 46χρονος για τον θάνατο της μητέρας του

Μετά την απολογία του

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το δρόμο για τη… φυλακή πήρε σήμερα ο 46χρονος άνδρας που κατηγορούνταν για σοβαρό επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας στα Πραιτώρια Ηρακλείου κατά το οποίο έχασε τη ζωή της η 70χρονη μητέρα του ενώ τραυματίστηκε και ο πατέρας του.

Ο 46χρονος, χθες οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα ο οποίος του άσκησε ποινικές διώξεις για θανατηφόρα σκοπούμενη σωματική βλάβη, ενδοοικογενειακή βία και απειλή σε βάρος της μητέρας του και σωματική βλάβη σε βάρος του πατέρα του.

Ο ίδιος σήμερα απολογήθηκε ενώπιον του ανακριτή και μετά το τέλος της απολογίας του κρίθηκε προφυλακιστέος με τη σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέα.

Το χρονικό της υπόθεσης

Όλα συνέβησαν προχθές το απόγευμα όταν προκλήθηκε ένας έντονος καυγάς ανάμεσα στον 46χρονο γιο και τους γονείς του.

Ο καυγάς πήρε άγριες διαστάσεις με τον 46χρονο να σπρώχνει την μητέρα του ενώ χειροδίκησε και ενάντια στον πατέρα του.

Η άτυχη 70χρονη έχασε την ισορροπία της και έπεσε στο πάτωμα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα στο κεφάλι.

Η σορός της μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας της περιοχής όπου κλήθηκαν οι αστυνομικές αρχές που ξεκίνησαν αμέσως τις έρευνες για τη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Ήταν χρόνια αλκοολικός

Ο 46χρονος φαίνεται να είναι άγαμος ενώ είναι εδώ και χρόνια αλκοολικός. Μάλιστα τον τελευταίο καιρό, σύμφωνα με μαρτυρίες των κατοίκων της περιοχής, ξεσπούσε την οργή του πολύ συχνά στους γονείς του βιαιοπραγώντας εναντίον τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, έχει απασχολήσει τα τελευταία χρόνια τις αστυνομικές αρχές καθώς ο ίδιος το 2013 είχε συλληφθεί ξανά για ενδοοικογενειακή βία. Τότε είχε χτυπήσει την αδερφή του καταφέροντας σοβαρά τραύματα με αποτέλεσμα να τον καταγγείλουν.

Παράλληλα, το 2016 είχε εμπλακεί σε ένα τροχαίο όταν έχοντας καταναλώσει μεγάλες ποσότητες αλκοόλ το όχημά του «καρφώθηκε» σε ελιές σε ένα χωράφι της περιοχής.

Διαφήμιση
Διαφήμιση