HomeΕΛΛΑΔΑΓιάννης Οικονόμου: Ο ΣΥΡΙΖΑ επενδύει στην καταστροφή και την πόλωση

Γιάννης Οικονόμου: Ο ΣΥΡΙΖΑ επενδύει στην καταστροφή και την πόλωση

Η απάντηση στο άρθρο του Αλέξη Τσίπρα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Αλέξης Τσίπρας «λασπολογεί, υβρίζει, αμφισβητεί ευθέως τη δημοκρατική λειτουργία», σύμφωνα με δήλωση του Γιάννη Οικονόμου, ο οποίος απαντά στο άρθρο του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στην «Εφημερίδα των Συντακτών», σημειώνοντας ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης «επενδύει στην καταστροφή και την πόλωση».

Πιο συγκεκριμένα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, απαντά με την παρακάτω δήλωση στον Αλέξη Τσίπρα, για το άρθρο του στην «Εφημερίδα των Συντακτών», στο οποίο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει ότι το 2022 γίνεται ζήτημα ζωής μια νέα αρχή και ασκεί την κριτική του στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Σε μια από τις πιο δύσκολες στιγμές της πανδημίας παγκοσμίως, το αντιπολιτευτικό μένος και οι ολοκληρωτικές αντιλήψεις οδηγούν τον κ. Τσίπρα. Λασπολογεί, υβρίζει, αμφισβητεί ευθέως τη δημοκρατική λειτουργία. Όμως όσα λέει είναι μονίμως κάτω από τον πήχη των απαιτήσεων της περίστασης και των προσδοκιών της κοινωνίας. Δεν είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς τι θα είχε συμβεί στην Ελλάδα αν από την αρχή της πανδημίας είχαμε ακούσει τον κ. Τσίπρα, ειδικά σε όσα κατά καιρούς έλεγε για τον εμβολιασμό και την εκπαίδευση. Από την ιστορία του κανείς δεν μπορεί να κρυφτεί, ειδικά σε έναν τόπο που γνωριζόμαστε καλά μεταξύ μας. Ο ΣΥΡΙΖΑ επενδύει στην καταστροφή και την πόλωση. Η Κυβέρνηση επενδύει σε πράξεις και παράγει έργο. Κάθε άλλη σύγκριση περιττεύει», σημειώνει ο Γιάννης Οικονόμου.

Newsit.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση