HomeHL-LifestyleΘετική στον κορωνοϊό και η Δέσποινα Βανδή

Θετική στον κορωνοϊό και η Δέσποινα Βανδή

Τι θα γίνει με τον τελικό του Just the 2 of us

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ανήσυχοι παραμένουν οι υπεύθυνοι του J2US μετά τα αυξανόμενα κρούσματα στην παραγωγή του σόου.

Μετά τον Χάρη Βαρθρακούρη, που ανακοίνωσε ότι βρέθηκε θετικός, και αναφορά δημοσιευμάτων για άλλα δέκα άτομα από την παραγωγή, πληροφορίες θέλουν να νοσεί και μέλος τη κριτικής επιτροπής.

Σύμφωνα με το okmag.gr η Δέσποινα Βανδή βρέθηκε θετική μετά από καθιερωμένο έλεγχο που γίνεται πριν ξεκινήσουν οι πρόβες του σόου.

Η Κατερίνα Καινούργιου το πρωί της Τετάρτης είπε στην εκπομπή της ότι το «ζευγάρι» του Χάρη Βαρθακούρη στον διαγωνισμό, η Άννα Μαρία Ψυχαράκη, υποβλήθηκε σε μοριακό τεστ, το οποίο έχει βγει αρνητικό και θα συνεχίσει να κάνει τεστ όλες αυτές τις ημέρες.

Παράλληλα, η παρουσιάστρια αποκάλυψε ότι τη θέση του Βαρθακούρη θα πάρει ο STAN. Αν όμως βρεθεί θετική και η Άννα Μαρία, το ζευγάρι θα αντικατασταθεί από τον Τζέιμς Καφετζής και την Ειρήνη Παπαδοπούλου.

Σχετικά με την κριτική επιτροπή η Δέσποινα Βανδή δεν θα έχει φυσική παρουσία στον τελικό το ερχόμενο Σάββατο καθώς θα παραμείνει σε καραντίνα.

Ωστόσο, το φινάλε του φαντασμαγορικού σόου θα πραγματοποιηθεί κανονικά. Σήμερα, μάλιστα, έγιναν κανονικά οι πρόβες, τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλά για την πανδημία ενώ κανονικά θα γίνουν και αύριο Πέμπτη.

in.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση