HomeHL-GreeceΕκκληση της ΕΛΑΣ για την απαγωγή επιχειρηματία στο Ντράφι

Εκκληση της ΕΛΑΣ για την απαγωγή επιχειρηματία στο Ντράφι

«Μην αναπαράγετε ανεπίσημες πληροφορίες, προέχει η ζωή του»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Για την απαγωγή του επιχειρηματία Γιώργου Κυπαρίσση στο Ντράφι, η Ελληνική Αστυνομία εξέδωσε ανακοίνωση.

Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση, η ΕΛ.ΑΣ. ζητά «να μην αναπαράγονται πληροφορίες που δεν προέρχονται επίσημα από την ίδια», τονίζοντας πως σκοπός είναι η προστασία της ζωής του.

Ακολουθεί αναλυτική η ανακοίνωση από την Ελληνική Αστυνομία:

«Αναφορικά με την υπόθεση του 40χρονου ημεδαπού, ο οποίος απήχθη τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης 29 Δεκεμβρίου 2021 από την περιοχή του Πικερμίου, παρακαλούμε να μην αναπαράγονται πληροφορίες που δεν προέρχονται επίσημα από την Ελληνική Αστυνομία, δεδομένου ότι αυτό που προέχει είναι η προστασία της ζωής του και της σωματικής του ακεραιότητας».

Ένα πραγματικό θρίλερ βρίσκεται σε εξέλιξη μετά την εξαφάνιση γνωστού επιχειρηματία στο Ντράφι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο επιχειρηματίας βρισκόταν στα Λιόσια και δεν επέστρεψε στο σπίτι του, όταν έφυγε από την ταβέρνα όπου ήταν.

Παράλληλα, η ΕΛΑΣ εξετάζει και το περιστατικό με δύο καμένα αυτοκίνητα που έχει εντοπιστεί στη Δυτική Αττική.

Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες φέρονται να έχουν επικοινωνήσει ήδη με συγγενείς του επιχειρηματία και έχουν απαιτήσει κάτι παραπάνω από 1 εκατ. ευρώ.

To χρονικό της εξαφάνισης του επιχειρηματία

Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr, o γνωστός επιχειρηματίας Γ.Κ., που δραστηριοποιείται στον χώρο των ανταλλακτικών αυτοκινήτων, χθες βράδυ βρισκόταν σε ταβέρνα και έτρωγε. Στον δρόμο της επιστροφής προς το σπίτι του στο Ντράφι, φέρεται να τον απήγαγαν άγνωστοι.

Συγκεκριμένα οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι άγνωστοι δράστες απήγαγαν τον επιχειρηματία από την οδό Ξανθού, όπου βρίσκεται και το σπίτι του.

Την εξαφάνιση του επιχειρηματία δήλωσε φίλος του, ο οποίος μιλούσε μαζί του στο τηλέφωνο και όπως υποστηρίζει τον άκουσε να φωνάζει βοήθεια.

Αυτήν την ώρα οι έρευνες για τον εντοπισμό του επιχειρηματία, που διατηρεί επιχείρηση με ανταλλακτικά αυτοκινήτων στις Αχαρνές, βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Σημειώνεται ότι το 2019 είχε γίνει ληστεία στην επιχείρηση εμπορίας ανταλλακτικών που διατηρεί και οι δράστες είχαν πυροβολήσει τον αδελφό του.

 

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση