HomeΕΛΛΑΔΑΗ αισχρή ανάρτηση του Παναγιωτόπουλου για το βίντεο που ανέβασε αλλά… ξέχασε να το κατεβάσει

Η αισχρή ανάρτηση του Παναγιωτόπουλου για το βίντεο που ανέβασε αλλά… ξέχασε να το κατεβάσει

Για «μαύρη περίοδο» στη ζωή του μιλά ο δικηγόρος του

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Για την τρίτη κατά σειρά μήνυση που κατατέθηκε εις βάρος του από πρώην σύντροφό του απολογήθηκε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, αλλάζοντας τους ισχυρισμούς του σε σύγκριση με τις πρώτες δύο γυναίκες που τον κατήγγειλαν.

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, σύμφωνα με την ΕΡΤ φέρεται ότι παραδέχθηκε μεν ότι ανέβασε στο διαδίκτυο το βίντεο με προσωπικές στιγμές με την 42χρονη πρώην σύντροφό του. Ωστόσο υποστήριξε ότι… ξέχασε να το κατεβάσει επειδή ήταν πολύ παλιό και δεν θυμόταν ότι είχε λογαριασμό στη συγκεκριμένη ιστοσελίδα.

«Το 2019, οπότε και ο πελάτης μου διέκοψε, όπως έχει δηλώσει κατ’ επανάληψη, κάθε τέτοια δραστηριότητα, το συγκεκριμένο υλικό ήταν σε κάποιο site που είχε πάρα πολλά χρόνια να χρησιμοποιήσει και ως εκ τούτου, εκ παραδρομής, δεν θυμήθηκε να το κατεβάσει. Άλλωστε, η πάγια θέση του είναι ότι αν γνώριζε ότι υπάρχει οτιδήποτε άλλο αναρτημένο, δεν θα παραδιδόταν στις αρχές πριν τα κατεβάσει», υποστήριξε ο Γιώργος Δακουράς, δικηγόρος του Στάθη Παναγιωτόπουλου.

Αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους

Τη Δευτέρα, ανακριτής και εισαγγελέας είχαν αποφασίσει να αφεθεί ελεύθερος ο πρώην παρουσιαστής των Ράδιο Αρβύλα, με περιοριστικούς όρους, για τη δεύτερη μήνυση, ωστόσο, έκριναν ότι έπρεπε να παραμείνει στα κρατητήρια μέχρι τη σημερινή απολογία του.

Για την τρίτη υπόθεση, με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακρίτριας, του επιβλήθηκαν απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, εμφάνιση σε αστυνομικό τμήμα και εγγύηση 30.000 ευρώ.

«Αυτό το μ… γλεντάω αυτόν τον καιρό – Ελπίζω να σας αρέσει»

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος προσπάθησε να αποφύγει τις κάμερες στα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης, ενώ «φυγαδεύτηκε» από πλαϊνή πόρτα, όπου τον περίμενε φίλος του με το μηχανάκι και εξαφανίστηκαν.

Σύμφωνα με το Mega, ισχυρίστηκε ότι για τελευταία φορά ανέβασε βίντεο με ερωτικό περιεχόμενο το 2019. Ωστόσο, μία από τις αναρτήσεις με το ψευδώνυμο που χρησιμοποιούσε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος σε site με ελληνικούς οίκους ανοχής είναι μεταγενέστερο.

«Αυτό το … γλεντάω αυτόν τον καιρό. Ελπίζω να σας αρέσει» γράφει στην αισχρή δημόσια ανάρτησή του που την συνοδεύει με μια φωτογραφία με ημερομηνία 21 Μαρτίου του 2021 και εγγραφή στο site από το 2019.

untitled

Την ίδια ώρα, φέρονται ότι υπάρχουν κι άλλα βίντεο με διαφορετικά πρόσωπα, που δεν έχουν αποκαλυφθεί.

Για «μαύρη περίοδο» μιλά ο δικηγόρος του

Ο δικηγόρος του υποστήριξε ότι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος έχει συνειδητοποιήσει τη βαρύτητα των πράξεών του, ενώ χαρακτηρίζει ως «μαύρη σελίδα» στη ζωή του την περίοδο που δημοσιοποίησε τα σχετικά βίντεο.

«Αυτή η μαύρη περίοδος δεν χαρακτηρίζει τον Στάθη Παναγιωτόπουλο» συμπλήρωσε ο κ. Δακουράς. Όπως είπε, οι αναρτήσεις έγιναν τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή της ζωής του, αν και τα σχετικά βίντεο υπήρχαν στην κατοχή του πριν από αρκετά χρόνια.

«Η αποκλίνουσα αυτή συμπεριφορά του Στάθη Παναγιωτόπουλου είναι αντικείμενο άλλης επιστήμης και όχι της νομικής» συμπλήρωσε ο κ. Δακουράς, τονίζοντας ότι δεν σκοπεύει ο πελάτης του να ζητήσει ακαταλόγιστο ή μειωμένο καταλογισμό των πράξεών του.
protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση