HomeHL-9Η ανασκόπηση της Finos Film για το 2021 και το μήνυμα για το 2022 σε ένα πανέξυπνο βίντεο

Η ανασκόπηση της Finos Film για το 2021 και το μήνυμα για το 2022 σε ένα πανέξυπνο βίντεο

«Τελικά όπως και να έρχονται τα πράγματα, η ζωή είναι πάντα όμορφη»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με ένα πανέξυπνο και ξεκαρδιστικό βίντεο, που αποτελείται από συρραφή σκηνών αγαπημένων ελληνικών ταινιών στις οποίες αναφέρονται λέξεις και ατάκες που μονοπόλησαν την καθημερινότητά μας, αποχαιρετά το 2021 η Φίνος Φιλμ.

Υπό τον τίτλο «Ανασκόπηση 2021», το βίντεο παρουσιάζει διαδοχικά τους 12 μήνες της δύσκολης χρονιάς που φεύγει, συνοδευόμενους από μια σκηνή που συνδέεται λεκτικά με τα γεγονότα που βιώσαμε την συγκεκριμένη περίοδο.

Οι λέξεις «μικρόβια», «μάσκα», «πιστοποιητικό», «μέτρα», «απαγορεύεται», σε συνδυασμό με κλασικές κινηματογραφικές ατάκες όπως «Μια ζωή τη έχουμε», δια στόματος κορυφαίων Ελλήνων ηθοποιών, όπως οι Διονύσης Παπαγιαννόπουλος, Λάμπρος Κωνσταντάρας, Νίκος Σταυρίδης, Δημήτρης Χορν, Ντίνος Ηλιόπουλος, Δημήτρης Παπαμιχαήλ, Μάρθα Καραγιάννη, Νίκος Ρίζος κ.α., πρωταγωνιστούν σε αυτό το εξαιρετικό εύστοχο οπτικό – ακουστικό παζλ.

Το φινάλε του βέβαια δεν θα μπορούσε παρά να εκπέμπει αισιοδοξία και να υπενθυμίζει την ομορφιά της ζωής ακόμη και μετ’ εμποδίων γιατί «τελικά όπως και να έρχονται τα πράγματα, η ζωή είναι πάντα όμορφη».

Διαφήμιση
Διαφήμιση