HomeΚΡΗΤΗΞήλωσαν τα παγκάκια – Εικόνες ασχήμιας σε μία όμορφη… λεωφόρο

Ξήλωσαν τα παγκάκια – Εικόνες ασχήμιας σε μία όμορφη… λεωφόρο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Εικόνες ασχήμιας σε μία όμορφη… λεωφόρο αντίκρισαν σήμερα το πρωί οι άνθρωποι του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου.

Κάποιοι άγνωστοι, που προφανώς δεν έχουν κανένα σεβασμό για τίποτε, ξήλωσαν κάποια παγκάκια που υπήρχαν στην λεωφόρο «μπάι πας». Πρόκειται για μία… λεωφόρο που έχει αγαπηθεί πολύ από τους Ηρακλειώτες καθώς η διαδρομή από τον Κούλε μέχρι τον Φάρο έχει μεγάλη χρησιμότητα.

Εκεί πάνε άνθρωποι που έχουν πρόβλημα με την καρδιά τους και θέλουν να περπατήσουν. Εκεί πάνε νέοι για να κάνουν μία ποδηλατάδα με θέα τη θάλασσα.

Εκεί πάνε ζευγάρια για να κάνουν ένα ρομαντικό περίπατο και χιλιάδες άλλοι Ηρακλειώτες για να ξεφύγουν από την βουή της πόλης.

Κάποιοι όμως αυτό δεν το σεβάστηκαν και πήγαν να το «βεβηλώσουν». Τα παγκάκια δεν είναι διακοσμητικό στοιχείο. Είναι αρκετά χρήσιμο καθώς μπορεί κάποιος να ξαποστάσει για λίγο μέχρι να συνεχίσει να απολαμβάνει την όμορφη διαδρομή.

Οι άνθρωποι του ΟΛΗ αμέσως έβαλαν ειδικές ταινίες για να περιορίσουν τον χώρο και σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost αναμένεται σύντομα να βάλουν στη θέση τους τα παγκάκια.

Ωστόσο, η ντροπή για αυτές τις εικόνες ασχήμιας έχουν ήδη θορυβήσει αρκετούς.

Ο πρόεδρος του ΟΛΗ, Γιάννης Μπρας, με μία λακωνική έκφραση στο λογαριασμό του στο facebook περιέγραψε την κατάσταση: «Λυπάμαι και ντρέπομαι σήμερα».

MPRAS1 MPRAS

Διαφήμιση
Διαφήμιση