HomeHL-9Γονείς υιοθέτησαν 6 αδερφάκια για να μεγαλώσουν όλα μαζί

Γονείς υιοθέτησαν 6 αδερφάκια για να μεγαλώσουν όλα μαζί

Για να μη χωριστούν ποτέ μεταξύ τους!

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ένα ζευγάρι από τη Georgia της Αμερικής υιοθέτησε 6 αδερφάκια που είχαν χωριστεί και ζούσαν με διαφορετικούς ανάδοχους γονείς.

Οι δυο γονείς 3 παιδιών αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν το όνειρο των ορφανών να είναι για πάντα μαζί και, πραγματικά τους έκαναν το καλύτερο δώρο για τα Χριστούγεννα.

Η Angela και ο Elliott Turbeville, οι οποίοι φιλοξενούσαν τα αδέρφια τα τελευταία δύο χρόνια, έκαναν έκπληξη στα παιδιά, βάζοντας μια τεράστια πινακίδα στον κήπο τους που έγραφε «Σήμερα είναι Ημέρα Υιοθεσίας».

Η εφημερίδα Columbus Ledger-Enquirer κατέγραψε τη στιγμή που τα παιδιά – ένα κορίτσι και πέντε αγόρια, ηλικίας από 7 έως 14 ετών – ενημερώθηκαν ότι θα πήγαιναν στο δικαστήριο για να υιοθετηθούν επίσημα.

Όπως εξήγησε η Αngela τα παιδιά δεν το περίμεναν, όμως, το ευχόντουσαν καθημερινά. «Το κοριτσάκι μας στη χριστουγεννιάτικη λίστα της έγραψε πως θα ήθελε να υιοθετηθεί εκείνη και τα αδέρφια της».
Το ζευγάρι, οι οποίοι είναι γύρω στα 40, είναι ήδη γονείς τριών παιδιών και έγιναν ανάδοχοι γονείς το 2019.

Η Angela, πρώην δασκάλα δημοτικού σχολείου, δήλωσε ότι τα παιδιά είχαν προηγουμένως χωριστεί σε διαφορετικές ανάδοχες οικογένειες.

Ο στόχος ήταν να μείνουν όλα μαζί ενωμένα, με την ελπίδα να τους δώσουν ένα πιο σταθερό μέλλον.

Φίλοι και γείτονες έχουν θαυμάσει την απόφασή τους να αναλάβουν 6ακόμη παιδιά. «Πάντα λέω, είχαμε τρία, οπότε τι σημασία έχουν μερικά ακόμα, σωστά;»» αστειεύτηκε ο Elliot, ενώ συνέχισε λέγοντας: «Είναι απλά ένας αριθμός».

«Για μένα η υιοθεσία ήταν όνειρο ζωής» παραδέχτηκε η μητέρα.

Και τα έξι παιδιά, τα οποία είναι αριστούχοι στο σχολείο, εξέφρασαν βαθιά ευγνωμοσύνη στους θετούς γονείς τους που όχι μόνο τα υιοθέτησαν, αλλά τους έδωσαν την ευκαιρία να μεγαλώσουν όλα μαζί.

«Έχουμε περάσει πολλά που δεν θα έπρεπε να έχει περάσει κανένα παιδί», είπε το κορίτσι.

«Οι γονείς μας θα έπρεπε να μας είχαν φροντίσει. Αλλά τώρα, έχουμε αυτούς τους γονείς που πραγματικά μας φροντίζουν κάθε μέρα».

Διαφήμιση
Διαφήμιση