HomeHL-LifestyleΤζόνι Ντεπ: Γιατί θέλει μάρτυρα στη δίκη με την Άμπερ Χερντ τον Τζέιμς Φράνκο;

Τζόνι Ντεπ: Γιατί θέλει μάρτυρα στη δίκη με την Άμπερ Χερντ τον Τζέιμς Φράνκο;

Τι γνωρίζει ο «άτακτος» Τζέιμς Φράνκο για την υπόθεση του πρώην ζευγαριού

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Δεν έχουν τέλος οι περιπέτειες και τα δεινά για τον Τζέιμς Φράνκο. Πρόσφατα ο ηθοποιός προκάλεσε έντονες αντιδράσεις όταν παραδέχτηκε δημοσίως ότι πλάγιαζε με μαθήτριές του.

Ο ηθοποιός θα βρεθεί και πάλι στο επίκεντρο καθώς θα κληθεί να καταθέσει σύμφωνα με την Page Six στην πολύκροτη και μακροχρόνια δικαστική διαμάχη που έχουν ο Τζόνι Ντεπ και η Άμπερ Χερντ. Ο 43χρονος Φράνκο θα ερωτηθεί για το αν είχε σχέση με τη Χερντ όσο εκείνη ήταν ακόμη παντρεμένη με τον Ντεπ.

Οι δικηγόροι του Ντεπ θέλουν επίσης να ρωτήσουν τον ηθοποιό αν είδε τους υποτιθέμενους μώλωπες στο πρόσωπο της Χερντ.

Ο Ντεπ ζητάει 50 εκατ. από την Χερντ

Ο Φράνκο θα κληθεί να καταθέσει τον Απρίλιο του 2022 σχετικά με τη μήνυση 50 εκατομμυρίων δολαρίων που έχει υποβάλλει ο Ντεπ εναντίον της Χερντ για συκοφαντική δυσφήμιση.

Πιο συγκεκριμένα ο Τζόνι Ντεπ μηνύει την άλλοτε αγαπημένη του Χερντ για ένα άρθρο που είχε δημοσιεύσει η Washington Post το 2018 το οποίο περιέγραφε ότι ήταν θύμα ενδοοικογενειακής βίας. Το άρθρο αν και δεν ανέφερε το όνομα του ηθοποιού τον φωτογράφιζε. Ο Ντεπ από την πλευρά του αρνείται την οποιαδήποτε εμπλοκή στην υπόθεση.

Φράνκο – Χερντ μαζί στο ασανσέρ

Οι δικηγόροι του Ντεπ έστειλαν την κλήτευση στον Φράνκο καθώς έχει βίντεο από τον Μάιο του 2016 όπου δείχνει τον τελευταίο να μπαίνει στο ασανσέρ με τη Χερντ 24 ώρες μετά τη διαμάχη τους, κατά την οποία η Χερντ ισχυρίζεται ότι ο Ντεπ την ξυλοκόπησε και της μαύρισε το μάτι. Στο εν λόγω βίντεο ο Φράνκο και η Χερντ φαίνονται να βγαίνουν μαζί από το ασανσέρ στον όροφο του ρετιρέ, όπου ο Ντεπ και η Χερντ έμεναν μαζί.

Η νομική ομάδα του Ντεπ θέλει να ανακρίνει τον Φράνκο ως «μάρτυρα» για να διαπιστώσει αν αυτός και η Χερντ συζήτησαν για τον καυγά ή αν ο Φράνκο είδε μώλωπες στο πρόσωπο της Χερντ.

Ο Ντεπ αρνείται τις κατηγορίες

Στην αγωγή, ο Ντεπ ισχυρίζεται: «Αρνούμαι κατηγορηματικά τους ισχυρισμούς της κυρίας Χερντ από τότε που τους έκανε για πρώτη φορά τον Μάιο του 2016… όταν πήγε στο δικαστήριο για να λάβει προσωρινό περιοριστικό ένταλμα. Θα συνεχίσω να τους αρνούμαι για το υπόλοιπο της ζωής μου. Ποτέ δεν κακοποίησα την κυρία Χερντ ή οποιαδήποτε άλλη γυναίκα».

Ο Ντεπ είπε ότι κατέθεσε μήνυση «όχι μόνο για να καθαρίσει το όνομά μου και να αποκαταστήσω τη φήμη μου, αλλά για να προσπαθήσω να βοηθήσω τις γυναίκες και τους άνδρες των οποίων οι ζωές έχουν πληγεί από κακοποίηση και οι οποίοι έχουν πει επανειλημμένα ψέματα».

protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση