HomeHL-SportsΣτεφανίδη: Μετά τον Αντετοκούνμπο, «μπηχτή» και για την Μαρία Σάκαρη

Στεφανίδη: Μετά τον Αντετοκούνμπο, «μπηχτή» και για την Μαρία Σάκαρη

«Οι άλλες είμαστε του πεταματού»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

«Φωτιά» πήρε το Twitter με την Κατερίνα Στεφανίδη και τη διαφωνία της για την πρωτιά του Γιάννη Αντετοκούνμπο στα βραβεία του ΠΣΑΤ.

Οι απαντήσεις που έλαβε η Ελληνίδα πρωταθλήτρια του επί κοντώ για το σχόλιό της και την άποψή της πως ο Μίλτος Τεντόγλου ήταν αυτός που δικαιούταν το βραβείο, ήταν πάρα πολλές. Μάλιστα, στα σχόλια που ακολούθησαν μπήκε και το όνομα της Μαρίας Σάκκαρη, έπειτα από την αντίστοιχη επιλογή των αθλητικών συντακτών στις γυναίκες.

Η «χρυσή» Ολυμπιονίκης στο Ρίο απάντησε σε ένα σχόλιο για τη βράβευση της Σάκκαρη από τον ΠΣΑΤ, στην οποία δεν φαίνεται να διαφωνεί, ωστόσο το έκανε με έναν… ιδιαίτερο τρόπο.

«Και στις γυναίκες ολυμπιονίκης έπρεπε να το πάρει. Ο Γιάννης μπορούσε να το πάρει και του χρόνου, η Σάκκαρη μπορούσε επίσης και του χρόνου γιατί θα έχει καλύτερη χρονιά σίγουρα», έγραψε ένας χρήστης του Twitter σε μια νέα ανάρτηση της Στεφανίδη για το θέμα που έγινε… viral. Η 31χρονη επικοντίστρια απάντησε: «Στις γυναίκες δεν είχαμε μετάλλιο άρα οι υπόλοιπες ήμασταν του πεταματού».

Δίνοντας συνέχεια, λοιπόν, η Κατερίνα Στεφανίδη έγραψε: «Ρε παιδιά κάθεστε και τσακώνεστε μεταξύ σας ενώ κάνουμε μια ωραία συζήτηση και μαθαίνουμε πράγματα που δεν γνωρίζαμε όλοι. Το να διαφωνούμε δεν είναι κακό, καλό είναι!».

Η ανάρτηση της Στεφανίδη που προκάλεσε… χαμό

Υπενθυμίζεται ότι, η Κατερίνα Στεφανίδη τοποθετήθηκε μέσω του Twitter σχετικά με το βραβείο του πρωταθλητή του ΝΒΑ με τους Μιλγουόκι Μπακς, τονίζοντας ότι αυτό έπρεπε να καταλήξει στα χέρια του Μίλτου Τεντόγλου, ο οποίος κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο άλμα εις μήκος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο το περασμένο καλοκαίρι.

«Είμαι σίγουρη πως ο Τεντόγλου χέστηκε αλλά εγώ δεν κρατιέμαι. Γίνεται σε Ολυμπιακή χρόνια να μην βγει αθλητής της χρονιάς ο χρυσός Ολυμπιονίκης και χρυσός στο πανευρωπαϊκό κλειστού (με μισό πόδι);», ανέφερε αρχικά.

Στη συνέχεια, σε σχετική διαφωνία με ακόλουθό της, επεσήμανε: «Είναι Ολυμπιακή χρόνια. Το NBA γίνεται κάθε χρόνο. Οι Ολυμπιακοί κάθε 4 (5 σε αυτήν την περίπτωση). Επίσης η ομάδα του Γιάννη πήρε NBA όχι ο Γιάννης. Ο Τεντόγλου και ο Ντουσκος πήραν μόνοι τους τα χρυσά στους Ολυμπιακούς. Αυτή είναι η γνώμη μου».

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση