HomeΚΡΗΤΗΟ Άγιος Βασίλης μοίρασε δώρα στο… Δήμο Μινώα Πεδιάδας

Ο Άγιος Βασίλης μοίρασε δώρα στο… Δήμο Μινώα Πεδιάδας

Μια ευχάριστη έκπληξη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μια ευχάριστη έκπληξη επιφύλασσαν χθες εργαζόμενοι του Δήμου Μινώα Πεδιάδας, τόσο στον κ. Μανώλη Φραγκάκη, όσο και σε συναδέλφους τους!

Παραμονή των Χριστουγέννων και ο… Άγιος Βασίλης, χθες το πρωί, έκανε την επίσκεψη του στις Υπηρεσίες και τα γραφεία του Δήμου Μινώα Πεδιάδας σε Καστέλι, Θραψανό και Αρκαλοχώρι .

Η εργαζόμενη στο Δήμο, Μαρία Νηστικάκη που ντύθηκε «Άγιος Βασίλης» για χάρη αυτής της πρωτοβουλίας, μοίρασε εκπτωτικά κουπόνια από κατάστημα ενδυμάτων/υποδημάτων στους 160 συνολικά συναδέλφους της, ενώ η έκπληξη κορυφώθηκε με τα δώρα που έκρυβε στο σάκο της και τα οποία  δώρισε στο Δήμαρχο, εκ μέρους των εργαζομένων του Δήμου, οι οποίοι θέλησαν με αυτή την κίνηση να ευχηθούν στον ίδιο «χρόνια πολλά» για την ονομαστική του εορτή, αλλά φυσικά και για τα Χριστούγεννα!

Ο Δήμαρχος  τους ευχαρίστησε και δεν έκρυψε τη συγκίνηση του, ανταλλάσοντας ευχές με τους εργαζόμενους, οι οποίοι από την πρώτη στιγμή του σεισμού έχουν υπερβάλλει εαυτόν στη προσπάθεια τους να εξυπηρετήσουν  και να βοηθήσουν τους σεισμόπληκτους .

Αναλυτικά η δήλωσή του

«Μεγάλη η χαρά μου με την έκπληξη που μου επιφύλαξαν οι εργαζόμενοι στο Δήμο οι οποίοι όλο αυτό το διάστημα εργάζονται πυρετωδώς για να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες και τα προβλήματα που έχει αφήσει πίσω του ο σεισμός.

Τους ευχαριστώ για τα όμορφα δώρα που μου έδωσε εκ μέρους τους, η Μαρία Νηστικάκη η οποία ενσάρκωσε μοναδικά τον ρόλο του… Άγιου Βασίλη!

Ευχαριστώ και για τις ευχές που με.συγκίνησαν,  στην κάρτα που συνόδευε τα δώρα τους:  «Δήμαρχε, οι εργαζόμενοι σε Αρκαλοχώρι, Καστέλλι και Θραψανό σου εύχονται χρόνια πολλά! Να έχεις υγεία και δύναμη να παλεύεις σε ενάντιους καιρούς».

Και του χρόνου, με υγεία, αγάπη και καλύτερες στιγμές για όλους!»

Διαφήμιση
Διαφήμιση