HomeHL-Sports«Θέμα» με Γκαγιέγος στον ΟΦΗ

«Θέμα» με Γκαγιέγος στον ΟΦΗ

Ο Χιλιανός χαφ αντιμετωπίζει προσωπικό πρόβλημα και λόγω αυτού φέρεται να είναι «ζεστός» ώστε να επαναπατριστεί, όμως για να συμβεί αυτό θα πρέπει να συναινέσουν και οι Κρητικοί και το ζήτημα δεν είναι... τόσο απλό.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

«Θέμα» με τον Φελίπε Γκαγιέγος φαίνεται πως έχει προκύψει στον ΟΦΗ και πλέον υπάρχουν «ερωτηματικά» γύρω από το μέλλον του Χιλιανού χαφ στην ομάδα.

Ο 30χρονος μετέφερε στον Νίκο Νιόπλια πως λόγω προσωπικού προβλήματος δεν είναι σε θέση να παίξει στο χθεσινό  ματς Κυπέλλου με τον Αρη όπως και τελικά συνέβη, αλλά σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες λόγω αυτών φέρεται να σκέφτεται σοβαρά την επιστροφή στην πατρίδα του.

Την ίδια στιγμή βέβαια αυτό δεν είναι και τόσο απλό, καθώς δεσμεύεται με συμβόλαιο με την ομάδα όπου είναι βασικότατος και για να φύγει θα πρέπει στο «Γεντί Κουλέ» να ικανοποιηθούν οικονομικά.

Μάλιστα στο συμβόλαιό του υπάρχει σχετικά υψηλό buy out , ενώ πρόκειται για έναν βασικότατο ποδοσφαιριστή που αν τελικά αποτελέσει παρελθόν, θα ανατρέψει τόσο το αγωνιστικό πλάνο του club όσο και τον μεταγραφικό σχεδιασμό καθώς θα πρέπει να βρεθεί αντικαταστάτης του.

Για αυτό και από το Ηράκλειο δεν προκύπτει πως θα πουν το «ναι» να αφήσουν τόσο απλά ένα τόσο σημαντικό περιουσιακό τους στοιχείο.

Αρα εάν και εφόσον τεθεί ουσιαστικό ζήτημα και θελήσει να αποτελέσει παρελθόν θα πρέπει να υπάρξει σύλλογος που θα καταβάλει το συγκεκριμένο ποσό ή να συμφωνήσει με τους Κρητικούς σε κάποιο άλλο.

Διαφήμιση
Διαφήμιση