HomeΕΛΛΑΔΑΣτάθης Παναγιωτόπουλος: Η «μισή» ομολογία για τα «ροζ» βίντεο

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Η «μισή» ομολογία για τα «ροζ» βίντεο

Παραμένει υπό κράτηση, έρχονται νέες καταγγελίες

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τον ισχυρισμό ότι κατέβασε τα επίμαχα «ροζ» βίντεο από το Διαδίκτυο πριν από τρία χρόνια προβάλλει πλέον ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, παραδεχόμενος ωστόσο ότι ήταν εκείνος που τα ανέβασε αρχικά.

Ο ίδιος, πλέον, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, ισχυρίζεται επίσης ότι δεν γνωρίζει ποιος τα ανέβασε εκ νέου, φαίνεται ωστόσο ότι, έως τώρα, δεν έχει πείσει τις αρμόδιες αρχές για την αλήθεια των λεγομένων του.

Έτσι, παραμένει στα κρατητήρια της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, καθώς ο εισαγγελέας άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για την υπόθεση ανάρτησης βίντεο και φωτογραφιών ερωτικού περιεχομένου με πρώην συντρόφους του στο Διαδίκτυο.

Ο γνωστός παρουσιαστής, που προσπάθησε να κρυφτεί από τους δημοσιογράφους, κατηγορείται για το αδίκημα της «ανακοίνωσης δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που αφορούν τη σεξουαλική ζωή φυσικών προσώπων, κατ’ εξακολούθηση, με σκοπό βλάβης άλλου» σε βαθμό κακουργήματος.

Σύμφωνα με τον συνήγορό του, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος δηλώνει μετανιωμένος για την πράξη του και αναγνωρίζει ότι πρόκειται για τεράστιο λάθος, ωστόσο ισχυρίζεται ότι δεν έχει καμία σχέση με τις αναδημοσιεύσεις των βίντεο.

Η πρώτη του φωτογραφία από τα κρατητήρια ήρθε στο φως της δημοσιότητας. Σε αυτήν ο Στάθης Παναγιωτόπουλος εμφανίζεται να κοιτάζει μάλλον αμήχανα τον φωτογραφικό φακό. Είναι εμφανώς αδυνατισμένος, ενώ φοράει ένα μαύρο t-shirt και ένα στρατιωτικό, τύπου cargo παντελόνι.

Τη Δευτέρα αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του ανακριτή, προκειμένου να απολογηθεί.

Μέχρι τότε, ωστόσο, δεν αποκλείεται να καταθέσουν σε βάρος του ακόμη δύο κοπέλες, οι οποίες φέρονται να έχουν αναγνωρίσει τον εαυτό τους σε «ροζ» βίντεο που είχε αναρτήσει στο Διαδίκτυο ο γνωστός παρουσιαστής. Στην κατάθεσή του στον εισαγγελέα, πάντως, ο ίδιος φέρεται να αρνήθηκε πως έβγαζε χρήματα από βίντεο που τραβούσε με πρωταγωνίστριες τις καταγγέλλουσες.
protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση