HomeΚΡΗΤΗΕκδρομή Αγάπης για τους σεισμόπληκτους του Δήμου Μινώα Πεδιάδας

Εκδρομή Αγάπης για τους σεισμόπληκτους του Δήμου Μινώα Πεδιάδας

Στις 2 Ιανουαρίου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ζεστασιά και ξέγνοιαστες στιγμές, θα προσφέρει ο Σύνδεσμος Τουριστικών Πρακτόρων Κρήτης στους σεισμόπληκτους κατοίκους του Δήμου Μινώα Πεδιάδας. Ο Σύνδεσμος Τουριστικών Πρακτόρων Κρήτης, συναισθανόμενος τις δυσκολίες στις οποίες έχουν περιέλθει οι σεισμοπαθείς, αποφάσισε να αφιερώσει την Εκδρομή Αγάπης που παραδοσιακά διοργανώνει κάθε χρόνο στις 2 Ιανουαρίου, στους ανθρώπους που δοκιμάστηκαν και δοκιμάζονται από τον σεισμό και τις συνέπειες του.

Όσοι δηλώσουν συμμετοχή, θα μεταβούν, στις 2 Ιανουαρίου στο Αρκάδι ενώ θα ακολουθήσει εκδρομή στο Ρέθυμνο που θα καταλήξει στο εστιατόριο «ΘΕΑ» στη Ρογδιά για φαγητό, μουσική, διασκέδαση και πολλά δώρα για μικρούς και μεγάλους.

Ο Δήμαρχος Μινώα Πεδιάδας Μανώλης Φραγκάκης, ευχαρίστησε από καρδιάς τα μέλη του Δ.Σ του Συνδέσμου Τουριστικών Πρακτόρων Κρήτης γι’ αυτή τους την πρωτοβουλία, που δείχνει την ευαισθησία και το κοινωνικό τους πρόσωπο.

«Θέλουμε οι άνθρωποι αυτοί να ξεχάσουν για λίγες ώρες τη δύσκολη κατάσταση που βιώνουν και να πάρουν χαρά μέσα από τη δράση μας αυτή», τόνισε ο Πρόεδρος Συνδέσμου Τουριστικών Πρακτόρων Κρήτης Μιχάλης Βλατάκης, ο οποίος μάλιστα δώρισε ένα επιχρυσωμένο, φυσικό κλαδί ελιάς στο Δήμαρχο.

Παρόντες στη συνάντηση στο Δημαρχείο ήταν εκτός από τον κ. Βλατάκη, ο Αντιπρόεδρος και το μέλος του Δ.Σ των Τουριστικών Πρακτόρων Κρήτης  Γιώργος Δήμας και Κων/νος Μπαντουβάς, η Υπεύθυνη του Συνδέσμου Ρία Καψάλη και ο Αντιδήμαρχος Γιάννης Δρακάκης με τον Πρόεδρο του ΔΟΠΑΠ Αδάμ Δαμιανάκη.

Προϋπόθεση για τη συμμετοχή στην εκδρομή είναι ο εμβολιασμός των συμμετεχόντων, ενώ θα τηρηθούν αυστηρά όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα κατά του covid-19 τόσο για τους ενήλικες όσο και για τα παιδιά.

Διαφήμιση
Διαφήμιση