HomeHL-SportsΚΕΘΕΑ Αριάδνη και ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 «βάζουν» γκολ στις εξαρτήσεις

ΚΕΘΕΑ Αριάδνη και ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 «βάζουν» γκολ στις εξαρτήσεις

«Συμπαίκτες» στον αγώνα κατά των εξαρτήσεων

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ ανταποκρινόμενο στο αίτημα συνεργασίας της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 για την αντιμετώπιση του φαινομένου των εξαρτήσεων στο χώρο του ποδοσφαίρου, πραγματοποίησε ενημερωτική συνάντηση με το προπονητικό επιτελείο της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 την περασμένη εβδομάδα, στις εγκαταστάσεις της Μονάδας Εφήβων.

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν ο Τεχνικός Διευθυντής των τμημάτων υποδομής του ΟΦΗ,  κ. Πατεμτζής, ο συντονιστής των τμημάτων υποδομής, κ. Κωφίδης, οι προπονητές, Κ. Δερμιτζάκης, Μ.Συκιωτάκης, ο γυμναστής, Μ.Καρυωτάκης, ο φυσικοθεραπευτής, Δ.Φραγκιαδάκης, η Υπεύθυνη Μονάδας Εφήβων Αργυρώ Παπαδάκη και η αρμόδια για θέματα προβολής κι ενημέρωση του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ Χριστίνα Παπαγγέλου.

ofi

Στόχος της συνάντησης ήταν η γνωριμία, η ενημέρωση για τις παρεχόμενες υπηρεσίες του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ και η ευαισθητοποίηση των προπονητών γύρω από τα θέματα εξαρτήσεων (ουσιών, διαδικτύου και τζόγου) κυρίως στον εφηβικό πληθυσμό.

Δόθηκε έμφαση στην πρόληψη και την έγκαιρη παρέμβαση, τον ρόλο του προπονητή, τα χαρακτηριστικά της εφηβείας και τα ανησυχητικά σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν όταν ένας έφηβος – ποδοσφαιριστής πειραματίζεται με τη χρήση ουσιών ή άλλες εξαρτητικές συμπεριφορές.

Συζητήθηκαν ιδέες και τρόποι συνεργασίας για την πρόληψη και την αντιμετώπιση των εξαρτήσεων τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδων. Αξίζει να σημειωθεί ότι η συμμαχία με την ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ξεκίνησε το περασμένο καλοκαίρι με την στήριξη της πανελλαδικής καμπάνιας του ΚΕΘΕΑ για την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών.

mpala_ofi_kethea

ofi_kethea

Διαφήμιση
Διαφήμιση