HomeHL-LifestyleΠώς αντέδρασε η Άννα Βίσση όταν της πρότειναν για πρώτη φορά να συνεργαστεί με την Βανδή

Πώς αντέδρασε η Άννα Βίσση όταν της πρότειναν για πρώτη φορά να συνεργαστεί με την Βανδή

Τι είπε ο γνωστός επιχειρηματίας Αργύρης Παπαργυρόπουλος

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Για τις συνεργασίες του με μερικούς από τους πιο επιτυχημένους καλλιτέχνες μίλησε ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος.

Ο γνωστός επιχειρηματίας μίλησε στην εκπομπή Πάμε Δανάη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον Πασχάλη, την Άννα Βίσση και τον Νότη Σφακιανάκη.

«Όταν βγήκε στην πρεμιέρα ο Πασχάλης για τρία, τέσσερα λεπτά, ο κόσμος άναβε αναπτήρες από κάτω. Ουρλιάζανε και με έπιασαν τα κλάματα. Ο Πασχάλης δεν έβλεπε, στραβώθηκε στην πίστα από τους καπνούς που του είχαμε βάλει και μου είπε “τι είμαι ρε Αργύρη, η Ζωζώ Σαπουντζάκη και με κάνετε έτσι;”», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια θυμήθηκε τη συνεργασία του με τον Νότη Σφακιανάκη. Όπως είπε, του έδωσε απόλυτη ελευθερία για να χειριστεί τις εμφανίσεις του και το αποτέλεσμα αποζημίωσε τελικά, και τους δύο.

«Είπα στον Νότη: “παρ’ το πάνω σου όλο και κάνε ό,τι θέλεις, δεν θα τα κάνουμε μαζί, γιατί θα τσακωθούμε, δεν μου αρέσει με τίποτα ό,τι κάνεις”. Τότε με ρώτησε γιατί τον πήρα και του απάντησα “πλάκα μου κάνεις; Αρέσεις στον κόσμο”. Το έκανε τελικά, και σκίσαμε», είπε.

Τέλος, μίλησε για την Άννα Βίσση και μάλιστα, την χαρακτήρισε «αντράκι».

«Η Άννα Βίσση δεν είναι κυρία, είναι αντράκι. Είναι μία πολυδάπανη καλλιτέχνιδα, θα σου βγάλει το λάδι. Η Βίσση έχει πολλές απαιτήσεις και από τον ίδιο της τον εαυτό. Τα λεφτά που παίρνει, τα κάνει φορέματα, λούσα, διαφήμιση. Τη θεωρώ κορυφαία. Όταν δουλεύαμε μαζί, ψάχναμε κοριτσάκια για το πρόγραμμα και της είπα: «Δεν παίρνουμε τη Βανδή; Είναι ωραία». Και μου απάντησε: «Η Βανδή κάνει εμένα. Τι να την κάνουμε; Να με σπουδάσει;»», θυμήθηκε ο επιχειρηματίας.
protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση